Μου αρέσουν κι εμένα τα παιχνίδια και να δεις τι ωραία που ξέρω να παίζω, αλλά αν θέλεις να παίξουμε, να ξέρεις ότι δεν παίζω το ρόλο του θύματος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με περιγελά ή να με κάνει το τόπι του.

Ο Ταύρος κι ο Παρθένος με πολύ στεγνό, αλλά σταθερό τρόπο, που δεν χωράει αντιρρήσεις και λοιπά επιχειρήματα, θα σου δείξουν ότι δεν σηκώνει η κράση τους αστειάκια άνοστα ή παιχνίδια με την καρδιά τους. Ούτε για αστείο δε θα σου δώσουν ποτέ τον ‘αέρα’ που απαιτείται για να τους πλησιάσεις περισσότερο από όσο πρέπει.

Το Λιοντάρι από την άλλη, έχει σε εκτίμηση τον εαυτό του. Πιστεύεις σοβαρά ότι θα κυλιστεί στο πάτωμα για να σου κάνει καλή εντύπωση και να μην σου χαλάσει το χατίρι; Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Το ανάποδο, το έχω πολύ πιο πιθανό να συμβεί, παρά το Λιοντάρι να σου κάνει τούμπες!

Τέλος ο Αιγόκερως, είναι κατηγορία από μόνος του! Ξέρεις τι ψύχρα κάνει όταν πας να πλησιάσεις Αιγόκερω με λάθος τρόπο; Πολικές θερμοκρασίες πιάνει, άσε να σου πω, για να σου γλυτώσω το πάθημα. Επομένως, εάν σκοπεύεις να κάνεις παιχνίδι με Αιγόκερω, θα το χάσεις εξ΄αρχής, γι’ αυτό… άσε καλύτερα. Μπορεί και να… πληγωθείς!

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!