Μα φυσικά οι συνήθεις ύποπτοι: ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Τοξότης κι ο Υδροχόος!

Μην παρεξηγηθούμε: μια χαρά ερωτεύονται, μια χαρά αγαπούν και μια χαρά πιστοί μπορούν να είναι! Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το πως τους πλησιάζεις και το πως τους φέρεσαι μέσα στην σχέση.

Ο Κριός δεν μπαίνει σε μια σχέση για να παραδώσει την ανεξαρτησία του και τα κλειδιά της καρδιάς του. Αν θέλεις να ζήσεις χωρίς δράματα κι ευτυχισμένα μαζί του, είναι προτιμότερο να τον αφήνεις να πιστεύει ότι όλη η σχέση είναι δική του πρωτοβουλία κι ότι εσύ είσαι εκείνος/η που δέχτηκε να κάνει την υποχώρηση και να δεσμευτεί!

Ο Δίδυμος, δεν πιάνεται, δεν φυλακίζεται σε σχέσεις ή κουτάκια με ονομασία. Πρέπει εκείνος να θέλει να μείνει μαζί σου και για να μείνει μαζί σου, θα πρέπει να μην το κάνεις να βαρεθεί ή να μην τον κάνεις να νιώσει ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια ρουτίνα, όσο γλυκιά κι αν είναι αυτή. Χαλιέται άσχημα.

Ο Τοξότης βρίσκεται παντού και πουθενά, επομένως ότι κανόνες έχεις να επιβάλλεις ή να προτείνεις, κράτα τους και μην ψιθυρίσεις ούτε λέξη. Η καρδιά του θα μείνει δίπλα στη δική σου, μα ποτέ δε θα γίνει δική σου… Είναι δύσκολο πολλές φορές να το κατανοήσουμε, αλλά ο Τοξότης, εισπνέει κι εκπνέει ελευθερία…

Το ίδιο ισχύει και για τον Υδροχόο. Θέλει πάντα να βλέπει την έξοδο (ακόμα κι αν δεν τη χρησιμοποιήσει ποτέ του), έτσι, απλά για να διατηρεί το δικαίωμα του να πει "φεύγω", παρόλο που οι πιθανότητες λένε ότι αν ο Υδροχόος σου δοθεί, θα είναι πάντοτε στο πλάι σου, βράχος και σωστός. Παρόλα αυτά, οφείλω να σου πω ότι δύσκολα δίνει την καρδιά του, ακριβώς επειδή γνωρίζει πολύ καλά το τίμημα της μονιμότητας…

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!