Παραδέξου το! Μερικά ζώδια έχουν μια εικόνα κάπως απρόσιτη, κάπως βαριά, σκληρή, σε κάνουν να το διπλοσκέφτεσαι πριν τα πλησιάσεις. Κάπως έτσι είναι ο φασαριόζος Κριός, ο πολλά βαρύς Ταύρος, ο τρομερός Λέοντας, ο μυστήριος Σκορπιός, ο γρανιτένιος Αιγόκερως κι ο αχαλίνωτος Υδροχόος! Όμως όλα αυτά τα ζώδια, έχουν κάτι κοινό: το πως δείχνουν δεν έχει πολλές φορές καμία σχέση με εκείνο που έχουν στην καρδιά τους ή στο μυαλό τους.

Για παράδειγμα, ο Λέοντας φοβίζει πολλούς, αλλά αν τον πλησιάσεις, θα δεις ότι έχει την καρδιά μικρού παιδιού! Ο σκληρός Αιγόκερως, περισσότερο φοβάται τη δική σου κριτική, ενώ στην πραγματικότητα, είναι φιλήσυχος και δεν πειράζει ποτέ κανέναν. Το ίδιο κι ο Σκορπιός! Ο Κριός είναι καπετάν φασαρίας, αλλά δεν δαγκώνει (τουλάχιστον όχι χωρίς λόγο!), ενώ ο Υδροχόος, φωνάζει για να ξορκίσει το κακό, παρά για να κάνει κακό!

Από την ανάποδη, ο Δίδυμος κι ο Τοξότης, δεν σου βάζει ο νους σου ότι μπορεί να κρατήσουν "χαρακτήρα"! Έλα όμως που αυτά τα ζώδια πρέπει να φοβάσαι! Ξέρεις ότι δεν πιάνονται από πουθενά και μπορεί να φας τα μούτρα σου πάνω τους;

Ο Παρθένος από την άλλη, δεν γαυγίζει ποτέ, αλλά άνετα σε διαγράφει μονοκονδυλιά και σε στέλνει αδιάβαστο!

Ο Καρκίνος, μια από τα ίδια! Τον έχεις για τρυφερό, ε; Ναι, είναι, από έξω. Γιατί από μέσα, η λάβα μπορεί να μετατραπεί σε βράχο και σε βλέπω να τρως τα μούτρα σου πάνω του!

Ο Ζυγός κι ο Ιχθύς έχουν κάτι κοινό: αβρούς, λεπτούς τρόπους. Σκέφτεσαι "πως να μου κάνουν κακό αυτά τα αθώα, τρυφερά πλάσματα;". Κακώς το σκέφτεσαι έτσι, γιατί αμφότεροι, γυρνούν την πλάτη και γίνονται αιθέριοι καπνοί όταν δεν τους αρέσει κάτι πάνω τους. Προσπάθησε να τους κρατήσεις: πιο εύκολα θα πείσεις γάτα να κολυμπήσει, παρά Ζυγό κι Ιχθύ να μείνουν εκεί που δεν θέλουν!

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!