Ο Ταύρος περιγράφεται τέλεια χρησιμοποιώντας τις 6 λέξεις που ακολουθούν!

Τ = Τσεκουράτος! Μην πλησιάσεις έναν Ταύρο νομίζοντας ότι προσεγγίζεις έναν άνθρωπο που θα κρυφτεί πίσω από το τακτ και τους αβρούς τρόπους. Μην σε ξεγελάει το πράο παρουσιαστικό του. Το μυαλό και το μάτι του κόβουν κι έτσι όταν έρθει η ώρα να μιλήσει, απλά θα πράξει και να μιλήσει, θα το κάνει χωρίς περιστροφές ή περιττές ευγένειες. Ο Ταύρος, ξέρει τι περιμένεις από εκείνον, αλλά μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις καλά τι να περιμένεις από τον Ταύρο: θα σου δώσει την αλήθεια του αμάσητη!

Α = Ακαταμάχητος! Είναι εκείνος ο αέρας του που του προσδίδει τόση γοητεία, που πραγματικά δεν μπορείς να του αντισταθείς! Δεν είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα πάνω του, αλλά όλος ο συνδυασμός, όλη η αύρα του, η σταθερή, επιβλητική του παρουσία σε έναν χώρο, που τον κάνουν πόλο έλξης!

Υ = Υλιστής! Ε, ναι, λοιπόν! Είναι άνθρωπος που τέρπεται από την ύλη, αλλά αυτό δεν τον κάνει μίζερο. Αντίθετα, δεν θα βρεις ούτε δείγμα κακομοιριάς ή μιζέριας στον υλιστή Ταύρο. Απολαμβάνει τα ωραία πράγματα στην ζωή, που δεν είναι κατά ανάγκην αντικείμενα: εκτιμάει τους ωραίους ανθρώπους, την όμορφη ατμόσφαιρα, τα ζεστά συναισθήματα, τις ωραίες συμπεριφορές, την τέχνη, το καλό φαγητό, κρασί κι ότι μπορεί να θρέψει και να γαληνεύσει τις αισθήσεις!

Ρ = Ρεαλιστής! Κρατά τα πόδια του γερά στην γη και δεν ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Αντίθετα, ο Ταύρος, προτιμάει την πραγματικότητα, όποια κι αν είναι, γιατί έτσι μπορεί να την αντιμετωπίσει κοιτώντας στην τα μάτια. Το ότι είναι ρεαλιστής δεν σημαίνει ότι δεν είναι ρομαντικός, αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του και στην κατάλληλη περίσταση!

Ο = Όμορφος! Φυσικά κι είναι όμορφος, αφού ήδη έχουμε πει ότι είναι ακαταμάχητος! Το παιδί της Αφροδίτης, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, από ένας όμορφος άνθρωπος μέσα κι έξω!

Σ = Σίγουρος! Ο Ταύρος νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του, σίγουρος για όσα πιστεύει και πράττει. Αν μην τι άλλο, είναι ειλικρινής με τον εαυτό του για όσα ξέρει και για όσα αισθάνεται. Αυτή η σιγουριά του, είναι που του δίνει το εκτόπισμα που άλλοι δεν έχουν, αλλά πολύ θα ήθελαν να αποκτήσουν!