Η ουρά του ταμείου έχει κολλήσει. Πώς αντιδρούν;

Κριός: Φυσάει, ξεφυσάει, ψάχνει να δει αν κάποιο άλλο ταμείο κινείται πιο γρήγορα, μαζεύει τα πράγματα του, κατεβάζει καντήλια (τα μισά από μέσα του, τα μισά φωναχτά) και πηγαίνει σφήνα σε άλλο ταμείο.

Ταύρος: Μένει εκεί που είναι και δεν το κουνάει ρούπι. Ρούπι λέμε!

Αργεί το delivery με το φαγητό:

Κριός: Παίρνει τηλέφωνο να δει γιατί έχει αργήσει και τους λούζει πατόκορφα. Τρώει πατατάκια που βρήκε στο ντουλάπι. Όταν φτάσει το delivery, έχει ήδη χορτάσει.

Ταύρος: Ξεκινάει τον ΙΙΙ Παγκόσμιο πόλεμο από το μαγαζί που του άργησε την παραγγελία, απειλεί Θεούς και Δαίμονες, χώνει το πιρούνι στον καναπέ από τα νεύρα του. Εδώ μιλάμε για φαγητό, όχι αστεία…

Έχουν δαγκώσει γερά την λαμαρίνα. Πώς αντιδρούν;

Κριός: Πιάνει το πρόσωπο που τον/την ενδιαφέρει και του το λέει κατάμουτρα. Αυτό.

Ταύρος: Περιμένει να δει εάν αυτός/αυτή που ερωτεύτηκε είναι το κατάλληλο πρόσωπο και του παίρνει περίπου 6 μήνες για να σιγουρευτεί και να εκδηλωθεί. Όταν σιγουρευτεί, αρχίζει να το προσεγγίσει σιγά σιγά, μήπως και το τρομάξει και φύγει…(ας του πει κάποιος ότι δεν είναι κοτσύφι το πρόσωπο)…

Τους έχουν καλέσει σε βραδινή καλή έξοδο. Πώς ντύνονται;

Κριός: Βάζει ότι τον/την κάνει να αισθάνεται άνετα, αρκεί να είναι κόκκινο ή να τραβάει τα βλέμματα!

Ταύρος: Ντύνεται κομψά, αλλά σέξι και χωρίς να το πολυσκεφτεί, έχει συνδυάσει τα χρώματα και τα αξεσουάρ τέλεια. Φυσικά κι εντυπωσιάζει κι είναι υπέρκομψος.