Ο Κριός! Δεν είναι ότι δεν τον νοιάζει ακριβώς. Μπορεί να σου θυμώσει στην αρχή που δεν τον πας, αλλά στην πορεία θα ανακαλύψει ότι είναι πιο εύκολο να θυμώσει και να ξεθυμώσει, παρά να κάτσει να ασχοληθεί άλλο. Θα το προσπεράσει και θα συνεχίσει τη ζωή του!

Ο Δίδυμος! Εδώ να δεις! Ο Δίδυμος, πολύ σοφά, δεν θα ασχοληθεί με τους haters, έχει ελάχιστο χρόνο να τους αφιερώσει. Για την ακρίβεια, καθόλου! Προσπερνάει με χάρη και δεν γυρίζει καν να δει αντιδράσεις. Μαγκιά του!

Ο Λέων! Ειδική περίπτωση! Τον νοιάζει που δεν πας τα μούτρα του, αλλά σηκώνει βλέμμα και μύτη και σου ρίχνει άκυρο στο λεπτό. Από εκεί και πέρα, έχεις πεθάνει για εκείνον.

Ο Ζυγός! Φυσικά και θέλει να αρέσει, είναι στην φύση του άλλωστε! Όμως αγάπη μου, δεν είναι από τους χαρακτήρες που θα κάτσει να αναλύσει το γιατί μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον. Ε, στο τέλος της ημέρας, δεν μπορεί να αρέσει σε όλους! Δεν έχουν όλοι καλό γούστο!

Ο Τοξότης! Ευτυχισμένο και πέρα βρέχει (στην ζήλεια και την κακή κριτική) τον βρήκες, έτσι θα τον αφήσεις κιόλας αν δεν τον πας πλέον. Εκείνος δεν κρατάει άσχημα συναισθήματα, μήτε θα χαλάσει την ημέρα του με την απόρριψή σου. Bye!

Ο Ιχθύες! Στο καλό και να μας γράφεις! Ο Ιχθύς μπορεί να στενοχωριέται εύκολα και ναι, μπορεί και να στενοχωρηθεί που τον ακύρωσες, αλλά ύστερα από λίγο, θα σηκωθεί και θα φύγει χωρίς να του μείνει κακία ή παράπονο. Δώστου και λίγες μέρες ακόμα, για να συνειδητοποιήσεις εσύ πλέον, ότι πολύ απλά, ΔΕΝ τον νοιάζει!