Θέλω κάποιον να αποκαλώ «σπίτι μου! Δικό μου! Άνθρωπό μου!».

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν Ταύρο, για έναν Καρκίνο και για έναν Σκορπιό. Να κάνουν κτήμα τους τον άνθρωπο που αγαπάνε, να τον έχουν μέσα στην καρδιά τους και να μην τον αφήσουν ποτέ να φύγει!

Το ταίρι ενός Καρκίνου πρέπει να...

Θέλω κάποιον που να με καταλαβαίνει!

Δίδυμος, Υδροχόος κι Ιχθύς επιθυμούν το ταίρι τους, όχι μόνο να δείχνει κατανόηση, αλλά και να τους αφιερώσει χρόνο για να μάθει τα χούγια τους και να ξέρει γιατί αντιδρούν όταν αντιδρούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θέλουν αδελφή ψυχή που θα τους αγκαλιάσει, όποιες κι αν είναι οι αδυναμίες τους, να τους αποδεχτεί και να τους λατρέψει! Τίποτα λιγότερο!

Θέλω κάποιον που να με αγαπάει όσο τίποτα και να μπορώ να περνάω καλά μαζί του και να μην με περιορίζει!

Κριός, Ζυγός και Τοξότης, θα συμφωνήσουν με αυτή την ρήση! Ωραίο πράγμα ο έρωτας, αλλά δεν πρέπει να χαθεί στην μονοτονία, μήτε να πνιγεί από χαζές ζήλειες ή έλεγχο. Ιδιαίτερα, ο Τοξότης δεν ανέχεται σχέση βαρετή ή σχέση με άτομο που έχει ψύχωση να τον παρακολουθεί! Ο δε Ζυγός φρικάρει στην ιδέα να μην τον λατρεύει ο άλλος στην σχέση, ενώ ο Κριός, όταν μυρίσει άρρωστες καταστάσεις, την κάνει με ελαφρά!

Θέλω κάποιον που να μείνει δίπλα μου βράχος μέχρι το τέλος!

Λέων, Παρθένος κι Αιγόκερως, υποστηρίζουν το ταίρι τους κι απαιτούν το ίδιο! Θα κάνω τα πάντα για εσένα, αλλά θα είμαι κι εγώ τα πάντα για εσένα, σύμφωνοι; Είναι μια δίκαιη σχέση, που βασίζεται σε πολύ σταθερές βάσεις. Ο Αιγόκερως δεν θα πάψει ποτέ να υπερασπίζεται το πρόσωπο που έχει στην καρδιά του, ο Λέοντας θα κάνει τα πάντα κι η Παρθένος θα σταθεί στο πλάι του, δίνοντας και την ψυχή του!

Το ταίρι ενός Λέοντα πρέπει να...