Μα φυσικά κάνοντας τρία πράγματα:

  1. Shopping
  2. Spa
  3. Έξοδο με φίλους και πολύ φλερτάρισμα!

Shopping το αγαπητό! Δείξτε μου Ζυγό που δεν τρελαίνεται να πηγαίνει για ψώνια! Κι όχι απαραίτητα για να ξοδέψει λεφτά, αλλά για να χαζέψει ακόμα κι αυτά που δεν μπορεί να αγοράσει. Όταν έχεις γούστο και κόβει το μάτι σου, γιατί να μην πας μια ωραία βόλτα για καφέ με τους φίλους σου και να δεις και καμία βιτρίνα;

Φυσικά, μιας και μιλάμε για τον Ζυγό, η ημέρα του δεν θα ήταν τέλεια εάν δεν είχε και λίγη περιποίηση μέσα: ο Ζυγός θέλει να κάνει κάτι για τον εαυτό του να δείχνει και να αισθάνεται όμορφος, κι αν εδώ απορείτε τι θα κάνει ένας άντρας Ζυγός σε σπα, να σας απαντήσω ότι ο άντρας Ζυγός, μπορεί να κάνει σπορ αντί για σπα, για να αισθανθεί την ψυχική ευεξία που προσφέρει το σπα αντίστοιχα στις Ζυγίνες!

Τέλος καμία ημέρα για τον Ζυγό δεν είναι ολοκληρωμένη εάν δεν έχει και λίγο αλατοπίπερο, δηλαδή κάτι από την μαγεία του φλερταρίσματος! Το φλερτ για τον Ζυγό είναι ευκολάκι και ξέρει πως το να σε φλερτάρουν είναι ακόμα πιο ωραίο από το να φλερτάρεις! Επομένως όσοι είστε σε σχέση με Ζυγό, χαλαρώστε! Απλά ο Ζυγός πρέπει πάντα να αισθάνεται ότι το παιχνίδι κυλάει κι ότι μπορεί να το παίξει ανά πάσα στιγμή και να το κερδίσει κιόλας!