Είναι μερικά ζώδια, που απλά, το χουν. Αβίαστα τους βγαίνει η τάση να ηγούνται, να δείχνουν το δρόμο και να καθοδηγούν. Είναι φυσικοί ηγέτες και ποτέ ακόλουθοι. Ή για να το πούμε και πιο σωστά, είναι… άθλιοι ακόλουθοι!

Ο Κριός, δεν θέλει συστάσεις. Έχει δύναμη στα χέρια του και στο μυαλό του και το γνωρίζει πολύ καλά. Θα ξεκινήσει να βαδίζει, κι όποιος θέλει έπεται. Ποτέ δεν θα παρακαλέσει κανέναν να τον κάνει αρχηγό. Τον ρόλο θα τον αναλάβει προτού καν του το ζητήσεις, απλά γιατί… δεν θα κάτσει να περιμένει κανέναν για να αναλάβει τα ηνία!

Ο Λέων, είναι ο κλασσικός τύπου καπετάνιου. Θα μπει σε ένα χώρο και με το εκτόπισμα του, δεν θα αφήσει περιθώρια σε κανέναν να αναρωτηθεί «ποιος είναι αυτός ο τύπος και τι κάνει;». Μπαίνει στο πετσί των καθηκόντων με περισσή ευκολία και λόγω του στομφώδους τρόπου του, εμπνέει τους υπόλοιπους να τον ακούν.

Ο Αιγόκερως τέλος, είναι ο μοναδικός που θα κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, ανάμεσα στους τρεις τους. Με την μεθοδικότητα του, αλλά τον γρανιτένιο τρόπο του, σαρώνει τα πάντα και τους πάντες, κερδίζοντας έτσι δίκαια τη θέση του στο πάνθεο των γεννημένων αρχηγών!

Φαντάζεσαι βέβαια τι θα συμβεί εάν βάλουμε αυτούς τους τρεις τύπους σε ένα μίτινγκ μαζί: ή θα δημιουργήσουν απίστευτο έργο, ή θα κονταροχτυπηθούν άσχημα!

Ψήφισε και πες μας: