Έκανες λάθος; Είναι ανθρώπινο. Έκανες μέγα λάθος και έσπασε το γυαλί; Εκεί αλλάζουν τα πράγματα και κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο για να αντεπεξέλθει με αυτό.

Πάρε για παράδειγμα τον Ταύρο. Στον έρωτα ιδιαίτερα, θα σου δώσει μια ευκαιρία, ακόμα κι αν κάπου μέσα του ξέρει ότι δεν την αξίζεις. Πρόσεξε και το καλό που σου θέλω να μην τα κάνεις μαντάρα. Γιατί μια που τον πάτησες εκεί που πονάει και μια που σε ξεγράφει μονοκονδυλιά!

Ο Καρκίνος, ο Λέοντας, ο Ζυγός, ο Σκορπιός, ο Τοξότης κι ο Υδροχόος ανήκουν στην ίδια καλή κι άγια ομάδα ζωδίων που πιστεύουν ότι ο καθένας αξίζει έστω και μια ευκαιρία, είτε τους έχει κάνει καλή εντύπωση είτε όχι. Δεν είναι θύματα (σου μοιάζει ο Λέοντας για θύμα πχ;), αλλά έχουν έμφυτη την αίσθηση της συμπόνιας. Ο Καρκίνος κι ο Σκορπιός, για παράδειγμα, ξέρουν τι σημαίνει να σφάλλεις, κι άρα παίζει και να σου δώσουν ΜΙΑ ευκαιρία να αποδείξεις ότι δεν είσαι φάουλ. Ο Ζυγός, ο Τοξότης κι ο Υδροχόος από την άλλη, νιώθουν άνετα και δεν πιστεύουν ότι θα πάθουν και καμιά ιδιαίτερη ζημιά, αν πάει κάτι στραβά Τέλος ο Ζυγός, έχει έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης και θέλει να δίνει ευκαιρίες σε όλους!

Στον αντίποδα τώρα, η ομάδα του Κριού, Διδύμου, Παρθένου, Αιγόκερω, Ιχθύς δεν μπαίνει καν στον κόπο να επιτρέψει σε πρόσωπο που δεν τους κάθεται καλά στο μάτι να τους προσεγγίσει. Είτε γιατί είναι πιο rock, πιο άγριοι, πιο ευθείς τύποι (Κριός, Δίδυμος, Αιγόκερως) είτε γιατί είναι τύποι που κόβει το ματάκι τους και στροφάρει το μυαλό κι η διαίσθηση (Δίδυμος, Ιχθύς).