Τι είδε ο Μάγος: Η αστρολογική συμβατότητα στις ανθρώπινες σχέσεις

Μεταξύ δύο, όλα ξεκινούν από τον γενέθλιο χάρτη του καθενός!

Τι είδε ο Μάγος: Η αστρολογική συμβατότητα στις ανθρώπινες σχέσεις

Στην τελευταία εκπομπή αυτού του κύκλου, ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη... αφήνουν τα κοινωνικοπολιτικά και ασχολούνται με τις ανθρώπινες σχέσεις, ορίζοντας τις βασικές αστρολογικές παραμέτρους τους.

Στο πρώτο βίντεο, καταρρίπτονται κάποιοι «μύθοι» σχετικά με το «ταίριασμα» των ηλιακών ζωδίων, ενώ δίνεται προτεραιότητα στην ποιοτική αξιολόγηση των ωροσκοπίων, αφού χωρίς αυτήν κάθε τεχνική προσέγγιση καθίσταται «άκυρη».

Στο δεύτερο βίντεο, γίνεται μια πιο εμπλουτισμένη προσέγγιση στις ειδικές αστρολογικές συνθήκες που «δένουν» μια σχέση. Κι εδώ, τα «Φώτα» και οι γωνιακοί άξονες έχουν την πρωτοκαθεδρία. Επιπλέον, τονίζεται η δυναμική της Σεληνιακής συμβατότητας, που είναι πολύτιμη για κάθε είδος συμβίωσης.

Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί και η οποία χαρακτηρίζεται από έναν ιδιαίτερο δυναμισμό είτε για καλό είτε... όχι!


Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους;



*Πάτησε εδώ για να δεις αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου!

Οι βασικοί κανόνες μιας συναστρίας




Η συνταγή της εβδομάδας (2/4 έως 8/4) με ένθετο το «Άστρα μας, κουκλίτσα μου»






*Θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση σου; Παράγγειλε τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης από το e-shop μας!
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved