Τι είδε ο Μάγος: Οι εκτιμήσεις για τις εκλογές σε Ολλανδία και Γαλλία

Ποια είναι τα αστρολογικά φαβορί για να κερδίσουν τις εκλογές σε Ολλανδία και Γαλλία;

Τι είδε ο Μάγος: Οι εκτιμήσεις για τις εκλογές σε Ολλανδία και Γαλλία

Αυτήν την εβδομάδα, ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη ασχολούνται με τις δύο ανοιξιάτικες εκλογικές «μάχες» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρώτα στην Ολλανδία και τον ερχόμενο μήνα στην Γαλλία. Φυσικά οι δεύτερες έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος αλλά ένα κοινό ερώτημα που τις αφορά είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο «αντισυστημικούς» υποψήφιους, τον Γκεερτ Βίλντερς στην χώρα της τουλίπας και την Μαρίν Λεπέν, που εδώ και χρόνια «φλερτάρει» με το μέγαρο των Ηλυσίων.

Στο πρώτο βίντεο, εξετάζονται αστρολογικά τρεις από τους υποψήφιους για την πρωτοκαθεδρία στην Ολλανδία (Ρούτε, Βίλντερς και Άσερ), με το τελικό αποτέλεσμα να κρύβει ίσως μια έκπληξη σε σχέση με τα δημοσκοπικά ευρήματα.

Στο δεύτερο βίντεο, γίνεται αναφορά στους τρεις βασικούς υποψήφιους για την Γαλλική Προεδρία (Λεπέν, Μακρόν και Φιγιόν) και τις πιθανότητες που συγκεντρώνει ο καθένας τους για να κόψει πρώτος το νήμα στον δεύτερο γύρο του ερχόμενου Μαΐου.

Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την ανανεωμένη «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί, με την Πανσέληνο του Μαρτίου να ορίζει ένα μάλλον «ασφυκτικό» ή στενόχωρο πλαίσιο εξελίξεων, τόσο κοινωνικά όσο και προσωπικά.

Το αστρολογικό φαβορί των Ολλανδικών εκλογών



Το αστρολογικό φαβορί των Γαλλικών εκλογών



Η συνταγή της εβδομάδος (11/3 έως 17/3) με ένθετο το «Άστρα μας, κουκλίτσα μου»



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved