Τι είδε ο Μάγος: Αφιέρωμα στην γυναίκα

Η γυναικεία χειραφέτηση υπό το φως της Αστρολογίας

Τι είδε ο Μάγος: Αφιέρωμα στην γυναίκα

Αυτήν την εβδομάδα, ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη καταπιάνονται με τις γυναίκες που ύστερα από αιώνες καταπίεσης και υποβάθμισης, πριν από 150 περίπου χρόνια άρχισαν να… ξεθαρρεύουν, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους να θεωρούνται ισότιμες στα μάτια της πολιτείας. Και το πέτυχαν, αφήνοντας σε πλήρη αμηχανία τα βέρα «αρσενικά», που με την σειρά τους προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα της απώλειας της πρωτοκαθεδρίας τους.

Αυτά βέβαια κυρίως στις δυτικού τύπου κοινωνίες, αφού σε πολλές περιοχές του πλανήτη μας οι γυναίκες εξακολουθούν να έχουν την θέση ενός «προϊόντος» προς πώληση, «πνιγμένες» συχνά από μια βολική για τους άνδρες ηθική.
Η θηλυκή αρχή στην Αστρολογία και την ζωή είναι το κυρίως αντικείμενο του πρώτου βίντεο, στο οποίο ο «μάγος» εκτός των άλλων εφιστά την προσοχή στις πατριαρχικού τύπου κατευθύνσεις του αστρολογικού συστήματος.
Στο δεύτερο βίντεο δίνονται τα πώς, τα γιατί αλλά και η μελλοντική πορεία της χειραφέτησης των γυναικών, με βάση τους χρόνους που απορρέουν από τις μεγάλες πλανητικές συνόδους.
Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να ακούσετε τη «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί, με τους… Ουρανοπλουτωναίους να παραπέμπουν σε έρευνες, εκπλήξεις, ανατροπές, αποκαλύψεις μηδενισμούς, αναγεννήσεις αλλά και υπαρξιακά ερωτήματα που ζητούν εναγωνίως τις απαντήσεις τους.

Δείτε τα βίντεο της εκπομπής:

★ Astrology.gr - Τι είδε ο Μάγος | 07/01 - Η θηλυκή Αρχή στην Αστρολογία







★ Astrology.gr - Τι είδε ο Μάγος | 07/01 - Η πορεία της γυναικείας χειραφέτησης








★ Astrology.gr - Τι είδε ο Μάγος | Η Συνταγή της Εβδομάδας 07-13/01







©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved