Ξέρεις τι όνειρα έχω εγώ;;;

Μεγάλα Όνειρα! Αλλά μερικά, δεν τα καταλαβαίνω καθόλου...

Ξέρεις τι όνειρα έχω εγώ;;;

Πες ότι βλέπεις στο όνειρο σου ότι φτιάχνεις ομελέτα. Αν με ρωτήσεις εμένα, θα σου πω ότι μάλλον πεινάς, κι ότι το στομάχι σου, είναι έτοιμο να σε ξυπνήσει και να σε στείλει στην κουζίνα βραδιάτικο για να σπας αυγά. Απλά πράγματα, ξεκάθαρα, βρε παιδί μου.

Έλα όμως που ο ονειροκρίτης, έχει διαφορετική γνώμη! (αντί να δεις ότι φτιάχνεις ομελέτα, δεν βλέπεις κανένα γάιδαρο καλύτερα, που είναι και πιο γουρλής;). Ή ας πούμε, ονειρεύεσαι ότι ιδρώνεις, φυσάς και ξεφυσάς και ζεσταίνεσαι κι ιδρώνεις πολύ. Άσχημο σου ακούγεται, αλλά έλα που ο ονειροκρίτης (ναι, πάλι αυτός), λέει ότι είναι καλό!

Πολλά από αυτά που ονειρευόμαστε πιστεύουμε ότι δεν έχουν κανένα νόημα και τα προσπερνάμε ή δεν ξέρουμε πώς να τα ερμηνεύσουμε. Ε, λοιπόν, δεν χρειάζεται ούτε μάντης να γίνεις, ούτε να ψάχνεις από εδώ κι από εκεί! Απλά, μπες στον ονειροκρίτη και με ένα απλό κλικ, διάβασε όλα όσα κρύβουν τα όνειρα, ακόμα κι αυτά που αρχικά μοιάζουν να είναι αδιάφορα ή να μην βγάζουν νόημα.

Δεν υπάρχει όνειρο που να μην θέλει κάτι να πει. Κι εκτός αν βάλεις ονειροπαγίδα (που να δουλεύει παρακαλώ), τότε, κάνε κλικ και μάθε απλά και γρήγορα, τι θέλει να πει η ποίηση των ονείρων σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved