Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού, μόνο που τη χθεσινή χαλαρότητα διαδέχεται η συναισθηματική ένταση. Η ζήλεια, η απολυτότητα κι η δυσπιστία μας χαλούν τη διάθεση, καθώς υποψιαζόμαστε ότι παντού κρύβεται μια «απειλή», ο καθένας που μας πλησιάζει έχει σκοπιμότητα ή δεν είναι ειλικρινής. Το μόνο που μπορούμε να επικαλεστούμε για να μας καθοδηγήσει είναι το ένστικτό μας, όμως, να μην το αφήσουμε να αναμειχθεί με αρνητικές σκέψεις, βιώματα και πάθη, αλλιώς θα το μεταφράσουμε λανθασμένα και θα το «κάψουμε».

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων, τη σιγουριά του νικητή και την επιμονή για να πετύχετε! Μόνο ο «κακός» σας εαυτός μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιά!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θα έρθετε αντιμέτωποι με απολυτότητα και ξεροκεφαλιά. Το πιο πιθανό, αν επιμείνετε, είναι απλά να καταλήξετε είτε τσακωμένοι είτε... απελπισμένοι.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί σκηνικά ζήλιας από και προς το πρόσωπό σας θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και θα βάλουν φωτιά στα... σεντόνια σας.

#AstroVideo of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjk4epjhrfv/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια