Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Δία στον Σκορπιό και αυτόματα το mood θα αλλάξει, κάνοντάς μας πιο ευδιάθετους, ευχάριστους, δημοφιλείς και ερωτικούς μέχρι εκεί που δεν πάει. Γενικά θα είναι μια μέρα με όμορφες στιγμές, όπου το συναίσθημα θα εκφραστεί με άνεση, θα εξομολογηθούμε κρυφές επιθυμίες και η τύχη δε θα μας εγκαταλείψει. Θα κάνουμε ό,τι μας ικανοποιεί περισσότερο, μας γεμίζει ψυχικά και βέβαια, η μέρα προσφέρεται για καλό σεξ και απολαύσεις, οπότε, ας φροντίσουμε να απομονωθούμε για λίγο με τον καλό ή την καλή μας για να αναζωπυρώσουμε τη φλόγα του έρωτά μας. Για τους μόνους, μια βραδινή εξόρμηση μπορεί να επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/05 έως 21/06 - Ο μήνας των Διδύμων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί πώς να μη νιώθετε μια χαρά, αφού όλα τα χατίρια θα σας γίνουν; Και μάλιστα χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να τα ζητήσετε!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι αν δε βάλετε εσείς φρένο σε κάποια καπρίτσια και καμώματα, μην περιμένετε να σταματήσουν. Όσο δίνετε χώρο, τόσο θα καταπατείται.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι η τύχη είναι με το μέρος σας στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αν το λέει το ένστικτό σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/biuiasahoet/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια