Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Με τον Ερμή στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Δία στον Σκορπιό η μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα χαλαρή, ανάλαφρη, με έντονη εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντι, αστεία και σουλάτσα, ευχάριστες ειδήσεις ή συναπαντήματα, όχι όμως για... δουλειά. Θα πούμε πολλά, θα μας πουν άλλα τόσα, κάποια θα ισχύουν, τα περισσότερα θα είναι υπερβολές. Γενικά καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί ταξίματα και μεγάλα λόγια θα μοιράζονται με το... σωρό! Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο μας θέλει να αναλαμβάνουμε δράση για να ξεκολλήσουμε από τη ρουτίνα, να ανανεωθούμε, να κάνουμε πράξη κάποια σχέδιά μας και να προχωρήσουμε παρακάτω, αρνούμενοι να φάμε χρόνο με υποθέσεις και πρόσωπα που μας καθυστερούν. Και η λίμπιντο όμως θα ανέβει επικίνδυνα, οπότε καλοβλέπουμε και μια ερωτική περιπέτεια, έτσι... για να ξαναμπούμε δυναμικά στα πράγματα.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/05 έως 21/06 - Ο μήνας των Διδύμων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Σκορπιοί, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και δίνετε υποσχέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τις τηρήσετε!

Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ο έλεγχος λόγων και πράξεων και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητα αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε ή να κάψετε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι οι μηχανές σας δουλεύουν στο φουλ και είστε έτοιμοι να πάρετε παραμάζωμα οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στις επιδιώξεις σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjal_umh5oi/