Ζώδια Σήμερα 21/5: Για να αντικρίσεις τον ήλιο πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/5: Για να αντικρίσεις τον ήλιο πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα, καλώντας μας να παραμείνουμε αγέρωχοι, θαρραλέοι, δυνατοί, υπερήφανοι, να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να μην αφήσουμε τίποτα να μας «γονατίσει», ούτε καν να μας λυγίσει. Κι εμείς πρέπει να την ακούσουμε, να βγάλουμε τη γενναιόδωρη φύση μας, τη ζωντάνια, το μπρίο μας, να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και δισταγμούς, να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας. Μπορεί, επίσης, να έχουμε τη διάθεση να προσθέσουμε μια μικρή πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας, που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο όμορφα ή να κάνουμε ένα δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα που θα ζεστάνει την καρδιά τους, ενώ κι ο έρωτας θα πάρει εξέχοντα ρόλο στη ζωή μας, ως πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας.

Ο Ήλιος περνά σήμερα στους Διδύμους, ένα ζώδιο προικισμένο με πολλά «ευ», ευμετάβλητο, ευκίνητο, ευέλικτο, εύστροφο, που θέλει να ανανεώνεται συνεχώς, να εξελίσσεται μέσα από τις γνώσεις και τις πληροφορίες που συλλέγει, που δεν ξεμείνει από επιλογές και έχει πάντα εναλλακτικές. Αυτό ίσως είναι ένα από τα σημαντικά... μηνύματα που μας μεταφέρει: να μην είμαστε στατικοί, εγκλωβισμένοι σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, αλλά να παραμείνουμε ανοιχτόμυαλοι, να διαλέξουμε ό,τι μας αρέσει πραγματικά ή μας συμφέρει. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να έχουμε αμφιβολίες ή διλήμματα, όμως γιατί να σκάμε; Ας μιμηθούμε τους Διδύμους που, όταν κολλάνε, πηγαίνουν σε μια τρίτη επιλογή ή κινούνται σε... δυο μέτωπα ταυτόχρονα! Γιατί μπορούν...

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου! Βρίσκεστε παντού, μαθαίνετε τα πάντα, ξανοίγεστε σε γνωριμίες, φλερτάρετε, επικοινωνείτε, οπότε μια προσωπική επιτυχία είναι κοντά.

Λέοντες η προσοχή θα επικεντρωθεί πάνω σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε σε όλους την υπεροχή σας και να κερδίσετε την εκτίμησή τους.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι κάποιες αλαζονικές ή εγωκεντρικές συμπεριφορές στο σπίτι ή τη δουλειά θα σας προκαλέσουν, όμως μην πέσετε στην παγίδα του ανταγωνισμού, εκτός αν θέλετε κάτι να αποδείξετε στον εαυτό σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι δε χρειάζεται να καταξοδευτείτε για να εντυπωσιάσετε. Αυτοπεποίθηση να έχετε και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bir-m-knnvb/

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved