Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Η Αφροδίτη σήμερα το απόγευμα περνά στον Καρκίνο, δημιουργώντας μια γλυκιά, ζεστή και συνάμα αισθησιακή ατμόσφαιρα και αυξάνοντας την ανάγκη μας για να βρούμε το λιμάνι μας να αράξουμε. Φλερτάραμε, παίξαμε, γελάσαμε, αλλά τώρα καλούμαστε να κατασταλάξουμε σε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα μοιραστούμε τα ίδια αισθήματα και θα ικανοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες μας. Αυτή η Αφροδίτη δεν ευνοεί τις εφήμερες αγάπες, αλλά τη μία, εκείνη που θα μας κάνει να μείνουμε για πάντα εκεί, να «ανοίξουμε» σπίτι και να δημιουργήσουμε οικογένεια. Επειδή, δε, με το που θα πατήσει το τρυφερό της πόδι στον Καρκίνο θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δεν αποκλείεται καθόλου να «πέσουμε» πάνω στον έρωτα, με την πρώτη ματιά ή να ζήσουμε μια συναρπαστική, πρωτόγνωρη εμπειρία και μάλιστα με κάποιον ή κάποια που ούτε καν φανταζόμασταν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι η χαρά σας είναι μεγάλη! Εκτός του ότι η δημοφιλία σας θα εκτιναχτεί στα ύψη, έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε εμφανισιακά, να γνωρίσετε τον έρωτα και να βελτιώσετε τις συνθήκες τις προσωπικής σας ζωής. Ταύροι να είστε έτοιμοι για ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες, θετικές αλλαγές!

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι, φροντίστε το σπίτι και την οικογένειά σας, αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μην περιμένετε να συμβεί κάτι, για να τους δείξετε πόσο τους αγαπάτε και τους νοιάζεστε. Ξαφνιάστε τους ευχάριστα!

Δίδυμοι και Τοξότες δεν αποκλείεται από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά σας ζητήματα, αλλά και υποψήφιοι για μια θέση στην καρδιά σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhj1e9qhrsc/