Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων και μάλιστα η... καθορισμένη συνάντησή της με τον κυρίαρχο των θαλασσών, τον Ποσειδώνα, έχει ως σκοπό να του ζητήσει να μας μεταφέρει ομαλά και χωρίς ίχνος προσπάθειας σε μια διαφορετική, πιο όμορφη πραγματικότητα, μακριά από άγχη και ανησυχίες, εκεί που κατά βάθος όλοι ευχόμαστε να βρεθούμε και όχι εκεί που αναγκαζόμαστε να βρισκόμαστε. Γι’ αυτό, θα είμαστε λίγο… αλλού, ενώ η τάση μας να γυρίσουμε την πλάτη στον υλικό κόσμο και να προσφέρουμε αγάπη, παρηγοριά και χαρά στους ανθρώπους δίπλα μας θα είναι μεγάλη, γεμίζοντας ταυτόχρονα και τη δική μας καρδιά με τα θετικά συναισθήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες αποσυρθείτε στον κόσμο σας, αν δε σας αρέσει αυτός των άλλων, έτσι ώστε να προστατευτείτε από την ψυχική φθορά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μια κατάσταση «ό,τι να ‘ναι» στη δουλειά ή το σπίτι σας θα σας κάνει να γυρίσετε την πλάτη σας, παραιτούμενοι από τις προσπάθειες να βάλετε μια τάξη!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι επιζητάτε τα καλύτερα τόσο για τα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, όμως προχωρήστε και σε πράξεις, μην μένετε μόνο στα όνειρα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bib6g6hnalj/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια