Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο Ήλιος στον Ταύρο θα βρεθεί «αντιμέτωπος» με τον Δία στον Σκορπιό, όμως αυτή η... αντιπαράθεση δε θα μας χαλάσει καθόλου, αφού θα απελευθερώσει υψηλές ποσότητες θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας, ανεμελιάς, καλοπέρασης και τύχης. Εύκολες λύσεις και βοήθειες από το πουθενά θα εμφανιστούν και θα μας «ξελασπώσουν», καθώς, επίσης, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα έχουμε σκανδαλώδη εύνοια σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Αυτή όμως είναι η καλή πλευρά γιατί η αρνητική της έχει επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ανωριμότητα, κάθε είδους υπερβολή και καβάλημα του καλαμιού... Γι’ αυτό ας μη θεωρήσουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε ή να έχουμε ό,τι θέλουμε και ότι θα παραμείνουμε για πολύ στο απυρόβλητο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Σκορπιοί η τύχη σας χτυπά την πόρτα, όμως ό,τι και να σας προσφέρει, αν δεν το εκτιμήσετε και θέλετε κάτι ακόμα, είναι δώρο άδωρο. Ελέγξτε, λοιπόν, την... λαιμαργία σας για να απολαύσετε ό,τι σας σερβιριστεί.

Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε να κάνετε ανοίγματα και να πιάσετε κορυφή, αλλά θυμηθείτε την παροιμία με την μαϊμού που όσο πιο ψηλά σκαρφαλώνει... τι της φαίνεται. Μην εκτίθεστε αν δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, αν ερμηνεύσετε σωστά τα σημάδια και δεν παρασυρθείτε από το γενικό κλίμα χαλαρότητας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bicf2rkndnn/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια