Ζώδια Σήμερα 6/5: Αφήσου να σε παρασύρει το ρεύμα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 6/5: Αφήσου να σε παρασύρει το ρεύμα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και ένα κύμα αισιοδοξίας, ρομαντισμού, ευαισθησίας, αλλά και φαντασίας θα μας παρασύρει μακριά από κάθε τι που βαραίνει, σκουραίνει ή βρωμίζει τη ζωή μας. Το να κατεβάσουμε για λίγο τα ρολά και να αφεθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέψουμε σε όμορφες εικόνες και αγνά συναισθήματα να μας κατακλύσουν κάθε άλλο παρά θα μας βλάψουν. Ίσως, μάλιστα, «κατά λάθος» να ξεβραστούμε στη σωστή όχθη του ποταμού και πολλά από αυτά που θέλαμε να τα αποκτήσουμε. Η διαίσθηση και οι εμπνεύσεις μας άλλωστε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να τις ακολουθήσουμε. Όμως, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί η αφέλεια ή καλοπιστία εύκολα μπορεί να μας κάνουν θύματα απάτης, πλάνης ή εκμετάλλευσης. Είπαμε, ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες μπορείτε να αγγίξετε το όνειρο κι η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας σας είναι η βάρκα, με την οποία θα πλεύσετε σε πελάγη ευτυχίας!

Σκορπιοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι πετάτε με το αερόστατο των προσδοκιών σας και απολαμβάνετε τη θέα, έχετε όμως στο νου σας και το αέριο... μην τελειώσει και προσγειωθείτε ανώμαλα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bismv_zhkkd/

Καλή Κυριακή!


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved