Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και σήμερα, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για την εξέλιξή μας να παραμένουμε ανοιχτόμυαλοι, φιλομαθείς, σε κίνηση και δράση και να μην περιοριζόμαστε ούτε στο χώρο, ούτε στις αντιλήψεις. Η ζωή άλλωστε είναι ένα ταξίδι που, κατά τη διάρκειά του, μας προσφέρει συνεχώς νέες εμπειρίες και οφείλουμε να είμαστε πρόθυμοι να τις βιώσουμε. Σημασία δεν έχει πού θα φτάσουμε, αλλά να απολαύσουμε τη διαδρομή, να ζήσουμε την περιπέτεια, να χαρούμε τις στιγμές, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να περάσουμε καλά και να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες λάμπετε κι εσείς, φωτίζετε και τους γύρω σας με το κέφι και την αισιοδοξία που εκπέμπετε! Πώς να μην γίνετε το επίκεντρο και να μην κερδίσετε καινούργιους θαυμαστές;

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα ευτράπελα, αλλά καλό θα ήταν να βάλετε τα γέλια και όχι τις φωνές. Για το δικό σας καλό.

Ταύροι και Σκορπιοί τυχοδιώκτες δεν είστε, αλλά αν σας «σκάσει» μια ευκαιρία, κάτι που είναι πιθανό, αρπάξτε την, χωρίς πολύ σκέψη!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/biplibdn2sj/

Καλή σας ημέρα!


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια