Ζώδια Σήμερα 23/4: 3, 2, 1... Φύγαμε! Πάμε για άλλα, πιο μεγάλα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/4: 3, 2, 1... Φύγαμε! Πάμε για άλλα, πιο μεγάλα!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Το υπό σχηματισμό εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Δία στον Σκορπιό πυροδοτεί μια σειρά καταστάσεων που έχουν ως σκοπό να μας δραστηριοποιήσουν έντονα. Ήδη, μπορεί να έχουμε νιώσει μια έξαρση ή ανυπομονησία να μας κατακλύζει, ενώ, μέχρι και αύριο, που θα γίνει ακριβείας η όψη, διάφορα γεγονότα ενδέχεται να «καταγραφούν στα πρακτικά μας», που θα μας ωθήσουν να επεκταθούμε, να ξανοιχτούμε, να κάνουμε καινούργιες απόπειρες στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά μας. Πάντως, είναι πολύ πιθανό να πάρουμε ένα ρίσκο και να κατορθώσουμε κάτι που παλεύαμε καιρό. Αρκεί βέβαια να μην είμαστε «σκορποχώρι» και να έχουμε συντονισμένη δράση και μέθοδο. Αλλιώς οτιδήποτε επιχειρήσουμε θα θυμίζει βεγγαλικό, θεαματικότατο, αλλά χωρίς διάρκεια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ❤❤❤

Αιγόκεροι και Σκορπιοί έχετε την ευκαιρία να μεγαλουργήσετε, να πετύχετε κάτι αξιόλογο ή που επιθυμείτε πολύ. Αρπάξτε την!

Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι «εκρηκτική» θα είναι η κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά, με διάφορες δράσεις και αντιδράσεις και καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι.

Δίδυμοι και Τοξότες καλείστε να πάρετε ένα ρίσκο, που θα σας βγει, μόνο αν το οργανώνετε καιρό.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bf2nrojah5z/


Καλή εβδομάδα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved