Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Αυτή η Κυριακή θα μας θυμίσει λίγο εκείνες τις παλιές Κυριακές που το μεσημέρι μαζευόταν η οικογένεια γύρω από το τραπέζι, δημιουργώντας την αίσθηση μιας μικρής γιορτής. Τουλάχιστον μέχρι το βραδάκι, που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, το flashback είναι πιθανό, όπως επίσης και διάφορες αναμνήσεις για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «ξεθάψουμε» αντικείμενα, αξεσουάρ ή αναμνηστικά μιας αλλοτινής εποχής και η καρδιά μας να γεμίσει νοσταλγία. Με το που θα περάσει στον Λέοντα, όλα θα αποκτήσουν ιδιαίτερο φως και λάμψη και θα ανακτήσουμε τη θετική μας ενέργεια, το μπρίο και τη ζωντάνια μας κοιτώντας το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε το τώρα και δημιουργήστε καινούργιες, όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι για χάρη του «παλιού, καλού καιρού» ανέχεστε διάφορα, έτσι όμως συσσωρεύετε ένταση και κάποια στιγμή θα ξεσπάσετε!

Δίδυμοι και Τοξότες είναι απαραίτητο πρώτα να αποκτήσετε ένα μαξιλαράκι προστασίας, υλικό ή συναισθηματικό και μετά να αναζητήσετε το παραπάνω.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bho9dfcntvg/


Καλή Κυριακή!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια