Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό μας προσφέρει ένα καλό κίνητρο να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να την αλλάξουμε, ώστε να γίνει έτσι όπως επιθυμούμε και μάλιστα χωρίς να πάρει αρκετό χρόνο! Με δεδομένη τη συμμετοχή του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο, ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αντιδράσεις, εντάσεις αλλά και ρήξεις, αφού κάποιοι άνθρωποι, ακόμα και πολύ δικοί μας, δεν είναι έτοιμοι να μας ακολουθήσουν ή δε θέλουν. Από την άλλη, η ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τέτοια, που μας σπρώχνει στο να εγκαταλείψουμε θέσεις, πρόσωπα και καταστάσεις και να βρούμε τον πραγματικό εαυτό μας, κάνοντας ό,τι μας συναρπάζει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί έχετε φουλ ενθουσιασμό και διάθεση για αλλαγή. Τίποτα δε μπορεί να φρενάρει την ορμή σας και την τάση σας να απελευθερωθείτε από δεσμά και να ξεκινήσετε μια καινούργια διαδρομή.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν αλλάξετε εσείς το καθεστώς στο οικογενειακό, το επαγγελματικό περιβάλλον ή τη σχέση σας, θα αλλάξει αυτό και δε θα σας αρέσει.

Παρθένοι και Ιχθύες καλή είναι η ευγένεια και η αυτοσυγκράτηση, οι συνθήκες όμως απαιτούν να δείξετε τα δόντια σας για να κερδίσετε ό,τι λαχταρά η καρδιά σας.

Δίδυμοι και Τοξότες νέες γνωριμίες, φλερτ και έρωτες – φωτιά κάνουν τη νύχτα σας... μέρα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhw6mnbnuwb/


Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια