Ζώδια Σήμερα 12/4: Μέθα με το ποτό της αγάπης

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/4: Μέθα με το ποτό της αγάπης

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Η μέρα βάφεται σε ροζ αποχρώσεις, καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και λεπτεπίλεπτα στοιχεία μας. Σήμερα, δεν κυριαρχούν τα πάθη και οι σεξουαλικές επιθυμίες, αλλά η αγάπη σε όλες τις μορφές της, η γλυκιά, η ιδανική κι η όμορφη. Αυτή που μας κάνει να ονειρευόμαστε, να φανταζόμαστε και να εμπνεόμαστε. Γινόμαστε πιο καλόπιστοι, θετικοί και ονειροπόλοι, ενδεχομένως και αφελείς, πιστεύοντας στα απίθανα που είναι... πιθανό να συμβούν, αρκεί να τα θέλουμε πολύ. Μπορεί να έχουμε αυταπάτες, να πλανιόμαστε, να περπατάμε στα σύννεφα, ωστόσο, εφ’ όσον η καρδιά μας χαίρεται και δε βλάπτουμε κανέναν, ας αφεθούμε σε αυτό το ταξίδι του μυαλού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά, αλλά αν πιστεύετε στα θαύματα, ίσως βιώσετε ένα.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως αν δεν είστε αντικειμενικοί, σύντομα θα τραγουδήσετε το «φαντασία μου πλανεύτρα...».

Κριοί και Ζυγοί παρασύρεστε σε μυστικά μονοπάτια του έρωτα, ζείτε το όνειρο και εύχεστε ενδόμυχα να μην πέσετε σε αδιέξοδο.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgb2xzxnth_/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved