Ζώδια Σήμερα 11/4: Έρωτα ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κυριαρχείς όπου κι αν πατήσεις...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/4: Έρωτα ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κυριαρχείς όπου κι αν πατήσεις...

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Δύο δυνατές όψεις περιλαμβάνει το σημερινό πλανητικό μενού. Η πρώτη είναι το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όπου καλούμαστε να κάνουμε γενναία ξεκαθαρίσματα, να ανακαλύψουμε αλήθειες που θα πονέσουν, να δώσουμε ένα οριστικό τέλος και να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, κάνοντας μια δυναμική αρχή. Επίσης, μπορεί να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Η δεύτερη είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω, που μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή χωρίς έρωτα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Φλερτ, διεκδικήσεις και σεξουαλικότητα μας βάζουν στο χορό των παθών κι απ’ ό,τι φαίνεται δε θα προβάλλουμε ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ένα τέλος σηματοδοτεί πάντα μια καινούργια αρχή γι’ αυτό μη φοβάστε να το δώσετε και να απαλλαγείτε οριστικά από το σαράκι που σας τρώει. Στον ερωτικό τομέα όμως είστε ακαταμάχητοι!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αβαντάζ έχετε αρκετά, το ίδιο και ευκαιρίες για να βγείτε νικητές από τη μάχη του έρωτα. Η μόνη περίπτωση να ηττηθείτε είναι να υποτιμήσετε την άλλη πλευρά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες βρίσκεστε σε μονόδρομο. Είτε θα υπερασπίσετε με αποφασιστικότητα τα κεκτημένα σας, υλικά και αισθηματικά, είτε θα τα χάσετε και θα γυρίσετε στο μηδέν.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhm1-w_g7jp/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved