Ζώδια Σήμερα 9/4: Από τη λογική και τη σύνεση στην... τρέλα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 9/4: Από τη λογική και τη σύνεση στην... τρέλα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018

Μέχρι και αργά το πρωί, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα είμαστε σε φάση συντήρησης δυνάμεων και συναισθηματικής συγκράτησης. Ενδεχομένως να έχουμε κάνει ήδη τα πλάνα της ημέρας και να έχουμε κανονίσει κάποιες υποχρεώσεις μας. Με το που θα περάσει όμως στον Υδροχόο θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι είναι η τελευταία μέρα... καθισιού, ότι από αύριο πάλι τα... κεφάλια μέσα και εκεί θα μας πιάσει μια τρέλα να τα εγκαταλείψουμε όλα. Θα θέλουμε να κάνουμε διάφορα που μας ευχαριστούν, ακόμα κι αν δεν είναι συνηθισμένα, να σπάσουμε τη ρουτίνα και να ξεφύγουμε από το πρόγραμμα και τη βαρετή επανάληψη και να αλλάξουμε τα δεδομένα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Υδροχόοι για σας κελαηδούν τα πουλιά! Ό,τι θέλετε, το κάνετε, ό,τι επιθυμείτε, μπορεί να το έχετε, αρκεί να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες μια αναμπουμπούλα στο περιβάλλον σας μπορεί να υπάρχει και να ανατραπεί το πρόγραμμά σας, αλλά τελικά δε θα κακοπεράσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες φίλοι, γνωστοί και συγγενείς γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σας, ενώ μια τυχαία γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί και... τυχερή.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgrruzlaqdt/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved