Ζώδια Σήμερα 8/4: Συνετό και Συγκρατημένο Πάσχα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/4: Συνετό και Συγκρατημένο Πάσχα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 2018

Χριστός Ανέστη και ό,τι επιθυμείτε φίλες και φίλοι, αν και η Σελήνη στον εγκρατή και σοβαρό Αιγόκερω θα φροντίσει να περιορίσει τις επιθυμίες μας στις απολύτως αναγκαίες. Με μέτρο θα γίνουν όλα σήμερα, από την κατανάλωση των Πασχαλιάτικων μεζέδων και λιχουδιών, μέχρι το τσούγκρισμα των αβγών και των ποτηριών. Θα αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο στην οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα βάλουμε τα δυνατά μας να ευχαριστήσουμε τους πάντες και όλα θα λειτουργήσουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Αν και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις εγκυμονούν και τον κίνδυνο παρεκτροπών, αυτή τη φορά δε θα υπερβεί κανείς τα όρια κι έτσι θα περάσουμε μια όμορφη Πασχάλια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας και, μάλιστα, αν επιμεληθήκατε το γεύμα θα πάρετε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκόμενων!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί μπορεί να μην επικρατεί τρελό κέφι, να κινηθείτε συντηρητικά, όμως έστω κι έτσι θα περάσετε όμορφα με τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι και Τοξότες αν και θα είστε συγκρατημένοι, μπορεί να ξοδέψετε κάτι παραπάνω σήμερα, όμως δε θα νιώσετε ενοχές. Ανάσταση πάντως θα έχετε και στο κρεβάτι σας...

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhqky-1hb6s/

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved