Ζώδια Σήμερα 6/4: Από τον ενθουσιασμό στην αυτοσυγκράτηση, η απόσταση είναι κάτι ώρες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 6/4: Από τον ενθουσιασμό στην αυτοσυγκράτηση, η απόσταση είναι κάτι ώρες

Ζώδια Σήμερα | Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Η Σελήνη μέχρι το βραδάκι θα βρίσκεται στον Τοξότη, διατηρώντας το χιούμορ, το αισιόδοξο και ενθουσιώδες πνεύμα μας και τη διάθεσή μας να μάθουμε πολλά και να διευρύνουμε το μυαλό μας. Μας παρακινεί να δούμε τη ζωή σαν μια περιπέτεια που μας δίνει τη δυνατότητα να γεμίσουμε το σακούλι των εμπειριών μας και να μην περιοριστούμε στα γνωστά και στενά μας πλαίσια. Περνώντας στον Αιγόκερω όμως αυτόματα το κλίμα γίνεται πιο σοβαρό και επιβλητικό, συμβατό με τα χαρακτηριστικά της Μ. Παρασκευής, οπότε αυτόματα γινόμαστε κι εμείς πιο μαζεμένοι, σεμνοί και ταπεινοί.

Γιατί βρέχει συχνά τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Αιγόκεροι από εσάς και τους χειρισμούς σας εξαρτάται το αν θα πετύχετε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπολογίζετε και τους άλλους.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Ιχθύες επιπολαιότητα, βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας, μαζί με το... πένθιμο κλίμα θα σας ρίξουν τη διάθεση.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κλείνετε όπως-όπως επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις για να απολαύσετε το τριήμερο του Πάσχα, ίσως και μακριά από την πόλη.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhe8szlahsr/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved