Ζώδια Σήμερα | Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ο Ερμής στον Κριό στην ανάδρομη πορεία του τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα η προσωρινή ανακωχή που είχε γίνει να σπάσει και να ξαναφουντώσουν παλιές έριδες, διαφωνίες και τσακωμοί. Μας δίνεται βέβαια κι η ευκαιρία να κάνουμε κάποια ξεκαθαρίσματα, εκφράζοντας όσα πριν κάναμε «γαργάρα» και το μετανιώσαμε. Η γλώσσα όμως θα είναι μάλλον πιο γρήγορη από το μυαλό και μπορεί, πάνω στα νεύρα ή τον αυθορμητισμό, να ειπωθούν πράγματα που θα προσβάλλουν, θα μειώσουν ή θα πληγώσουν και θα είναι αδύνατο να τα πάρουμε πίσω. Εννοείται ότι μια τέτοια μέρα προσέχουμε στις μετακινήσεις μας και δεν κάνουμε καμία αγορά, εκτός αν θέλουμε να... πετάξουμε τα χρήματά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν, με παλιές ιστορίες να ξεθάβονται και με καινούργιες αφορμές να ξαναθίγονται. Όμως τα προβλήματα δε λύνονται, όσο επικρατεί ο εγωισμός.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οι αλόγιστες σπατάλες συναισθημάτων και χρημάτων μόνο προβλήματα δημιουργούν. Μην απορήσετε, αν κάποιος σας ζητήσει και τα ρέστα ή δεν εκτιμήσει όσα προσφέρατε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhgrc3ba2xi/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια