Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Μεγάλη μέρα για το Ελληνικό Έθνος η σημερινή, καθώς ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού γίνεται με τη Σελήνη στον Καρκίνο, ένα ζώδιο άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις, το παρελθόν και την ιστορία. Η συγκινησιακή φόρτιση θα είναι έντονη, το ίδιο και η τάση να κάνουμε στροφή προς τα πίσω, αν κυρίως το παρόν δεν μας ικανοποιεί ή μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δε θα αποφύγουμε τις συγκρίσεις του τότε και του τώρα. Από την άλλη, είναι ευκαιρία να συσφίξουμε τις οικογενειακές μας σχέσεις και να περάσουμε όμορφα, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα που μαζί τους μας δένουν πολλά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι ελέγξτε την κυκλοθυμία σας και μην την αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Είναι η μέρα σας και οφείλετε να είστε οι θετικοί πρωταγωνιστές.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι αναπολείτε στιγμές του παρελθόντος, κυρίως όμως δυσάρεστες και χαλιέστε. Αυτό αποδεικνύει ότι ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις.

Δίδυμοι και Τοξότες λειτουργείτε αψυχολόγητα και παρορμητικά τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι!

Ιχθύες και Σκορπιοί η διαίσθησή σας είναι αυτή που θα σας βγάλει στο κατάλληλο μονοπάτι!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsderiygwec/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια