Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Σαν να μην έφτανε ο Ερμής που σήμερα ξεκινά επίσημα την ανάδρομη πορεία του, δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή μας με τις διάφορες επιπλοκές, αναβολές και καθυστερήσεις, έρχεται και το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Η ανοχή μας πέφτει κάτω από το 0, ο θυμός μας ξεχειλίζει, ο εγωισμός μας κυριεύει και οι σφοδρές εντάσεις και οι τσακωμοί δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Μια σπίθα αρκεί για να βγει στην επιφάνεια η «πολεμόχαρη» φύση μας, να τα κάψουμε όλα και να τα κάνουμε στάχτη με μια μας κίνηση, χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Θα γίνουμε επιθετικοί, προσβλητικοί, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα, να νικήσουμε κατά κράτος, να κατατροπώσουμε εχθρούς και να αφανίσουμε αντιπάλους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι παίρνετε τα όπλα σας και είστε έτοιμοι να κόψετε κεφάλια. Το θέμα είναι ότι μπορεί να υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ερωτικά και οικονομικά γίνεστε θεριά και αλίμονο σε όποιον απειλήσει τα κεκτημένα σας ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας ανήκει.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgjntaknf1b/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια