Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη σήμερα το πρωί θα περάσει στους Διδύμους, δίνοντας μια ανάλαφρη και φρέσκια νότα στην καθημερινότητά μας κάνοντας κι εμάς εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Αισθανόμαστε την ανάγκη να συναναστραφούμε με κόσμο, να ανταλλάξουμε ειδήσεις, γνώσεις και απόψεις ενώ γεμάτοι περιέργεια, θέλουμε να μάθουμε διάφορα και να τα μοιραστούμε. Από την άλλη, γινόμαστε ευέλικτοι, αποφεύγοντας στριμώγματα και δύσκολες καταστάσεις, πάντα όμως με χαμόγελο και την κατάλληλη ατάκα, χωρίς να αφήσουμε να φανούν τα πραγματικά μας συναισθήματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κινείστε και μιλάτε με άνεση και σε όποιον χώρο κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε την προσοχή!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα επιπολαιότητας ή ανωριμότητας. Αν είναι σοβαρά, πρέπει να παρέμβετε, αν όχι, κάντε τα στραβά μάτια.

Ταύροι και Σκορπιοί δε γίνεται να μη γνωρίζει το δεξί χέρι τι κάνει το αριστερό. Ισορροπήστε λίγο την κατάσταση γιατί οικονομικά και ερωτικά θα έχετε θέματα.

Ζυγοί και Υδροχόοι διευρύνετε τον κύκλο σας και γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Μπορεί να κερδίσετε έναν φίλο, μπορεί και κάτι περισσότερο!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgjntaknf1b/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια