Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη στον προσηλωμένο και πρακτικό Ταύρο έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι καλός ο ενθουσιασμός και το να τολμάμε το πρώτο βήμα, αλλά για να στηριχτεί το όποιο «οικοδόμημά» μας και να αντέξει στους κραδασμούς χρειάζεται σταθερές και ακλόνητες βάσεις. Τα θέλω μας, από την άλλη, είναι πολλά και ισχυρά και όταν επιθυμούμε κάτι πολύ, μπορούμε να το αποκτήσουμε. Γι’ αυτό οφείλουμε να στυλώσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, να βγάλουμε την επιμονή μας και με την ανθεκτικότητα και το πείσμα μας, αργά ή γρήγορα, θα τα καταφέρουμε. Ως τότε όμως, να μην υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/3 έως 20/4 - Ο μήνας του Κριού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας! Έχετε εύνοια και το ανάλογο πακέτο, οπότε ο δρόμος προς την προσωπική επιτυχία είναι ανοιχτός και μένει μόνο να τον διανύσετε.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι το θέμα δεν είναι να περάσει το δικό σας, αλλά το κατά πόσο αυτό για το οποίο επιμένετε είναι και το σωστό ή για το κοινό συμφέρον.

Αιγόκεροι και Παρθένοι είστε οργανωμένοι και πραγματιστές, οπότε εφαρμόστε το «αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω» και δε θα χάσετε.

Κριοί και Ζυγοί όταν μια επιθυμία γίνεται πάθος, τότε είναι πραγματικά δύσκολο να ελέγξετε την κατάσταση.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgglwzqhjrh/

Καλή σας ημέρα!

Τα παρακάτω άρθρα είναι για σήμερα και σε ενδιαφέρουν:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια