Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Από χθες αργά το απόγευμα, ο Άρης πέρασε στον σοβαρό και προσγειωμένο Αιγόκερω. Αυτός ο Άρης μας τροφοδοτεί με αποφασιστικότητα, υπομονή και αντοχή και μας αναγκάζει να δράσουμε εστιασμένα, βάσει στρατηγικής, πειθαρχημένα και ελεγχόμενα, τονίζοντάς μας ότι καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη, αρκεί να είναι συνειδητή. Θα μας βγει έντονη η τάση να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, να ξεπεράσουμε εμπόδια και ανταγωνιστές, προκειμένου να κατακτήσουμε την κορυφή και για το σκοπό αυτό μπορεί να αρνηθούμε μια προσωρινή ευχαρίστηση, προς χάρη ενός μεγαλύτερου επιτεύγματός μας!

Μάθε πόσο επηρεάζει το ζώδιό σου, ο Άρης στον Αιγόκερω

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι με το σθένος και την αποφασιστικότητά σας ποιος σας είδε και δε φοβήθηκε! Έχετε κάνει σχέδια; Τώρα πρέπει να φορτσάρετε για να πραγματοποιηθούν.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι τη λες και «σκληρή» την πραγματικότητα αυτή που θα βιώσετε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, οπότε πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ταύροι και Παρθένοι το «ένα και ένα κάνουν δύο» θα γίνει το μότο σας. Αλίμονο σε όποιον πάει να σας περάσει το αντίθετο.

Δίδυμοι και Τοξότες οι πρακτικές σας ανάγκες αυξάνονται, οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φουντώνουν και ο αγώνας για την κάλυψή τους μόλις ξεκίνησε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bguhwwrhj7a/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια