Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Σήμερα η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενισχύοντας την ονειροπόλα μας διάθεση και σπρώχνοντάς μας να αφουγκραστούμε τα μηνύματα του σύμπαντος και να ξεχάσουμε για λίγο την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις της. Θα είμαστε λίγο εκτός κλίματος, συναισθηματικά θα βιώνουμε ένα χάος και η «σύνδεση» με την πραγματικότητα δε θα είναι καλή γιατί θα παρεμβάλλεται η φαντασία, πλάθοντας καταστάσεις και πρόσωπα όπως αυτή θέλει. Επειδή είμαστε ευαίσθητοι, ευσυγκίνητοι και δοτικοί, εύκολα μπορούμε να πέσουμε θύματα της λύπησης και του «δράματος», καθώς επίσης και να πλασάρουμε την «ευάλωτη» εικόνα μας για παραπλάνηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες με την ικανότητά σας να μεταμορφώνεστε θα καταφέρετε τους στόχους σας. Πάντως πολύ ...πιασάρικος θα είναι ο ρόλος του... θύματος!

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες η αγάπη, όπως και η λύπηση, είναι ακριβή. Μην δίνετε ούτε τη μία, ούτε την άλλη χωρίς διάκριση.

Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι εμπιστευτείτε την εσωτερική φωνούλα σας κι όχι ό,τι βλέπουν τα μάτια ή ακούν τα αφτιά σας.

Λέοντες και Υδροχόοι το να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις μόνο απογοήτευση μπορεί να σας προκαλέσει.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bf9bcvqgtbh/

#AstroSong of the Day:



Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια