Ζώδια Σήμερα 13/3: Τύχη με το σταγονόμετρο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/3: Τύχη με το σταγονόμετρο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Μέρα δύο... ταχυτήτων η σημερινή και το πώς θα χειριστούμε τις αντίθετες δυνάμεις είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Από τη μια, με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπαίνει ένας περιορισμός, υπάρχει μια πίεση στα ερωτικά μας, ακόμα και μια γκαντεμιά ή απογοήτευση και καλούμαστε να αποκηρύξουμε καλοπέραση, «αμαρτίες» και χαρά και να ακολουθήσουμε τον δρόμο του αυτοελέγχου και της λογικής. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία στον Σκορπιό μας βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα, σπέρνοντας στο δρόμο μας ακριβώς αυτό: ανεμελιά, διασκέδαση, τύχη, ευκαιρίες και ροπή προς κάθε κραιπάλη. Μόνο το μέτρο και η διάκριση μας σώζει! Εκμεταλλευόμαστε την εύνοια προς όφελός μας και ταυτόχρονα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι για κάθε μας επιπολαιότητα θα υπάρξουν ανάλογες ποινές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι είστε ανάμεσα σε δυο στενά. Δεν ξέρετε, αν πρέπει να χαμογελάσετε ή να στενοχωρηθείτε, καθώς καλείστε να θυσιάσετε κάτι για να αποκτήσετε κάτι άλλο. Εσείς αποφασίζετε ποιο έχει μεγαλύτερη αξία.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα πάρετε μια απογοήτευση, αλλά κάπως θα σωθεί στο τέλος η παρτίδα και θα σκάσετε ένα χαμόγελο.

Λέοντες και Υδροχόοι φρένο – γκάζι είναι η μέρα σας. Μπορεί να κλάψετε στα ερωτικά, να γελάσετε με τα οικονομικά σας. Τουλάχιστον θα παρηγορηθείτε...

Ταύροι και Σκορπιοί κύριος γνώμονας πρέπει να είναι το συμφέρον σας κι όχι η ευχαρίστησή σας. Έτσι θα βγείτε κερδισμένοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bfuzvldglzo/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved