Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ποιοι είμαστε; Τι είμαστε; Τι θέλουμε πραγματικά; Γιατί νιώθουμε έτσι όπως νιώθουμε; Τι κρύβεται μέσα μας; Αυτά κι άλλα τόσα ερωτήματα μας προκαλεί η σημερινή μέρα με τη συνεύρεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας καθαρά στο εσωτερικό μας κομμάτι, το είναι μας, ώστε να ανακαλύψουμε τις αλήθειες μας κι ας πονάνε. Ένα τυχαίο γεγονός, σχόλιο ή, απλά, γιατί θα έχουμε εμείς τη διάθεση της εξερεύνησης των αδύτων του κόσμου μας θα προκαλέσει πλήθος έντονων συναισθημάτων. Σίγουρο είναι πάντως ότι θα φλερτάρουμε με το απόλυτο, το πολύ ή το... τίποτα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι, δεν κάνετε εκπτώσεις, επιμένετε να αποκτήσετε το πακέτο, αλλά μήπως βάλατε τον πήχη πολύ ψηλά;

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί η καταπίεση και οι ευθύνες μπορεί να προκαλέσουν περίεργες αντιδράσεις. Το «πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι» δεν είναι ενδεδειγμένη λύση.

Δίδυμοι και Τοξότες το απόλυτο θα σας αγκαλιάσει σφιχτά, ψιθυρίζοντάς σας «όλα ή τίποτα;». Μην υποκύψετε σε κανένα από τα δύο. Κρατήστε την ισορροπία σας.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bftfibog5td/


Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια