Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Το σημερινό τρίγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μας καλεί να σπάσουμε ταμπού και προκαταλήψεις, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη, να απελευθερωθούμε από συντηρητισμούς και κλειστά «σχήματα» και να ποντάρουμε στην έκπληξη! Αντιλαμβανόμαστε ότι ένας άλλος τρόπος δράσης και αντίδρασης είναι απαραίτητος, προκειμένου να πετύχουμε τον σκοπό μας. Από την άλλη, αποδεχόμαστε το διαφορετικό, το ασυνήθιστο και βγάζουμε το σκανταλιάρικο, το προκλητικό ή το εκκεντρικό. Πετάμε με δύναμη το βότσαλο στη λίμνη για να ταράξουμε τα νερά και να αλλάξουμε τις καταστάσεις. Μπορεί να βιώσουμε μια αναστάτωση, ένα ξαφνικό πάνω-κάτω (ή και το ανάποδο), αλλά, αν η γραμμή της ζωής μας ήταν ευθεία, τότε... θα είχαμε πεθάνει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Κριοί ετοιμαστείτε να κάνετε τη διαφορά! Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας, εκπλήξτε και κερδίστε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ή θα αλλάξετε ή θα βουλιάξετε. Στο χέρι σας είναι! Αρκεί να αποφασίσετε να σπάσετε μερικά αβγά, αλλιώς ομελέτα δε θα φτιάξετε.

Λέοντες και Υδροχόοι, έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε, παρουσιάζοντας κάτι νέο και διαφορετικό. Μην τη χαραμίσετε σε άσκοπους εντυπωσιασμούς!

Ταύροι και Σκορπιοί τολμήστε, ρισκάρετε, ποντάρετε στο απίθανο για να φέρετε τα... κάτω πάνω στην οικονομική και σεξουαλική σας ζωή!

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bfwenybgwwn/


Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια