«Το 2014 ευνοεί όσους έχουν επινόηση, τόλμη και μια δόση τυχοδιωκτισμού... με την καλή έννοια!» σπεύδει να διευκρινίσει ο «πατριάρχης της αστρολογίας», Κώστας Λεφάκης, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο astrology.gr. «Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι που θα δώσουν τις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πια στην καθημερινότητά μας».

Το βροχερό απόγευμα που περάσαμε στο γραφείο του, στην Καστέλλα, ο κ. Λεφάκης μας μίλησε για όλα: για τις γενικές τάσεις που διαφαίνονται από τις διελεύσεις των πλανητών για την νέα χρονιά, για το πώς επηρεάζεται η πολιτική σκηνή της Ελλάδας αλλά και των κυριότερων ευρωπαϊκών χωρών, για τις συνθήκες ζωής της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας. «Να μην αφήνουμε το χρόνο να περνά άσκοπα, αυτό είναι το μυστικό» μας συμβουλεύει.

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια: Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2014

Ενδιαφέρεστε για τα ερωτικά σας; Δείτε: Kώστας Λεφάκης: «Το 2014 είναι ερωτικό»!

«Στην αρχή του χρόνου, για αρκετούς μήνες, μας επηρεάζουν οι δυσαρμονικές όψεις στον παρορμητικό σταυρό. Πρέπει να περιμένουμε μια χρονιά με σημαντικές αναταράξεις, τέλος συμμαχιών, αναθεώρηση συνεργασιών, αλλαγή συντρόφων, αντικατάσταση φίλων, αναστατώσεις στις περισσότερες πολιτικές σκηνές ανά τον κόσμο» εξηγεί - όσο για την Ελλάδα, το νέο έτος το χαρακτηρίζει «πολιτικά επεισοδιακό».

«Οι κύκλοι στις σχέσεις μας κλείνουν και καλά θα κάνουμε να δούμε αισιόδοξα την ζωή μας. Ας ξεπεράσουμε τους φόβους μας, ας μην στηριζόμαστε μόνο στις ελπίδες, αλλά κυρίως ας βαδίσουμε και ας στηρίξουμε τη ζωή μας στην επανάληψη των ίδιων προσπαθειών για θέματα που μας αφορούν και για υποθέσεις που χρειάζονται υπεράσπιση και δουλειά».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρουσία του Δία στον Λέοντα: «είναι μια υπόσχεση ενίσχυσης της χαράς και εφοδιασμού των αναπτυξιακών και δημιουργικών δραστηριοτήτων των περισσοτέρων ανθρώπων. Το 2014 δεν θα μας δώσει την ανακούφιση, αλλά θα μας εφοδιάσει συχνά και για μικρά χρονικά διαστήματα με εύνοια, ώστε να βελτιώνονται οι συνθήκες ζωής που έγιναν δύσκολες το 2013, να ανακαλύπτουμε καινούργιους σκοπούς και να συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα!».

Δείτε τις προβλέψεις του για το 2014 στο video που ακολουθεί!