Δείτε το 5ο αστρολογικό magazino με θέμα την ΕΡΤ και τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Οι.. μεταρρυθμίσεις, οι εκλογές, η διαπλοκή αλλά και η ΕΡΤ ήταν τα βασικά θέματα που αναλύθηκαν

Δείτε το 5ο αστρολογικό magazino με θέμα την ΕΡΤ και τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Για περίπου 45 λεπτά, η Σμάρω Σωτηράκη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, με φόντο το κλείσιμο της ΕΡΤ και το σενάριο πρόωρων εκλογών, ανέλυσαν και εκτίμησαν τις εξελίξεις στην εγχώρια πολιτική σκηνή, «προειδοποιώντας» ότι ακόμη δεν είδαμε τίποτα!

Σας θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που χάσατε την ζωντανή μετάδοση ή απλά θέλετε να ξαναδείτε την εκπομπή, το βίντεο θα είναι πάντα διαθέσιμο στο astrology.gr.

Το αστρολογικό προφίλ των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης
Ο κ Σαμαράς και ο κ Βενιζέλος έχουν ίσως περισσότερο... Άρη από αυτόν που απαιτεί μια κυβέρνηση συνεργασίας. Αμφότεροι έχουν την τάση να επιβάλλονται, τονίζοντας το εγώ τους και από αυτήν την άποψη το «μπαλάκι» της ισορροπίας πέφτει μάλλον στα χέρια του κ Κουβέλη.

Οι «γενναίες» μεταρρυθμίσεις
Η βασική μεταρρύθμιση που απαιτείται είναι αυτή στη... συνειδητότητα των Ελλήνων. Ένας πιο πνευματικός και συνετός δρόμος είναι εκείνος που μπορεί να μας διασώσει σε ένα διεθνές περιβάλλον συμφερόντων, που ολοένα και περισσότερο θυμίζει ζούγκλα. Διαφορετικά, θα πέσουμε πολύ εύκολα στην παγίδα ενός κατευθυνόμενου «διαίρει και βασίλευε».
Όσο για τις... άλλες μεταρρυθμίσεις, αυτές που επαγγέλλονται οι πολιτικοί μας, φαίνεται πως είναι δύσκολο να ξεφύγουν από τον «χρυσό» Ελληνικό κανόνα της διαπλοκής.

Η διαπλοκή
Πανταχού παρούσα στα εγχώρια δρώμενα, κάνει για μια ακόμη φορά την εμφάνιση της. Ο ενεργός Ποσειδώνας στο ωροσκόπιο της τρέχουσας Νέας Σελήνης μας υποδεικνύει να μην πιστεύουμε ότι ακούμε και βλέπουμε, ψάχνοντας παράλληλα για το τι μπορεί να «παίζεται» στο παρασκήνιο.
Με άλλα λόγια, είτε τα αυγά της «ομελέτας» είναι κλούβια, είτε στο διπλανό τραπέζι κάποιοι τρώνε το... μοσχάρι!

Οι εκλογές
Αν δεν είναι άμεσες, θα έρθουν το φθινόπωρο, κάτω από το βάρος των εξελίξεων. Τόσο ο Οκτώβριος, όσο και ο Νοέμβριος «επιτάσσουν» καίριες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
Το ουσιαστικό ζήτημα είναι η επιδεινούμενη κρίση και κάτω από ένα «ψυχρό» πρίσμα, κερδισμένος θα βγει αυτός που δεν θα τις κερδίσει!

Η ΕΡΤ
Ένα είναι σίγουρο: Για όλα φταίνε... ο Ουρανός και ο Πλούτωνας! Όμως, χωρίς την γνώση του γενέθλιου χάρτη της εταιρείας (η ΕΡΤ ιδρύθηκε το 1987 αλλά δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία), δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί το αν θα κλείσει οριστικά. Πάντως, το ωροσκόπιο της πρώτης τηλεοπτικής εκπομπής από την τότε ΕΙΡ, δείχνει να ανταποκρίνεται στον «ξαφνικό θάνατο» της, πριμοδοτώντας παράλληλα και τις «επαναστατικές» διαδικασίες που συντελούνται από τους εργαζόμενους της.

Δείτε το magazino στο video που ακολουθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved