Ζώδια Σήμερα 29/12: Να κρατήσεις τις ισορροπίες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/12: Να κρατήσεις τις ισορροπίες

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Με τη Σελήνη στον Ζυγό η μέρα μας καλεί να φέρουμε την αρμονία στο περιβάλλον αλλά και μέσα μας, συμβιβάζοντας καταστάσεις και γεφυρώνοντας διαφορές. Γινόμαστε πιο διαλλακτικοί, δε θέλουμε να τραβήξουμε τα πράγματα στα άκρα, υποχωρούμε, αν βλέπουμε ότι η άλλη πλευρά επιμένει στα δικά της και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, ιδίως κάποιες που είναι ευαίσθητες. Από την άλλη, έχουμε μια έντονη τάση καλλωπισμού, γι’ αυτό και δεν αποκλείονται οι αγορές ρούχων, αρωμάτων ή καλλυντικών που θα μας κάνουν να αισθανθούμε πιο όμορφοι και επιθυμητοί.

Αυτά τα 4 ζώδια δε «χαλάνε» το σπιτικό τους με τίποτα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ζυγοί η γοητεία σας είναι μεγάλη και όπου κι αν βρίσκεστε εισπράττετε κομπλιμέντα και θετικά σχόλια. Αφού βλέπετε πώς αρέσετε, κάντε και εσείς το παραπάνω, την τέχνη άλλωστε του φλερτ την κατέχετε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μήπως, ίσως, αλλά... Θα σας πιάσει μια αναποφασιστικότητα κι εκεί που ήσασταν έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε κάπως τα πράγματα στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας, τώρα το ξανασκέφτεστε γιατί φοβάστε μην πυροδοτήσετε το κλίμα μέρες που είναι!

Παρθένοι και Ιχθύες με το χαμόγελο και την ευγένεια κανείς δεν έχασε! Πάρτε το κι εσείς αλλιώς, κάντε τις μανούβρες σας και θα δείτε πόσο σύντομα θα κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bravkbgir48/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved