Ζώδια Σήμερα 24/10: Ένα παθιασμένο, ερωτικό και γεμάτο επιθυμίες Φεγγάρι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/10: Ένα παθιασμένο, ερωτικό και γεμάτο επιθυμίες Φεγγάρι

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Η Πανσέληνος στον Ταύρο είναι μέσα στο πάθος και τον ερωτισμό και θα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συγκρατηθούμε και να μη βγάλουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στην επιφάνεια. Εκτός αυτού, μας ωθεί να γίνουμε πιο αποφασιστικοί, επίμονοι -έως και ξεροκέφαλοι- προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας. Μπορεί να μην είμαστε πλέον ολιγαρκείς και ζητάμε πολύ περισσότερα πράγματα είτε από τον εαυτό μας είτε από τους άλλους. Η υλική εξασφάλιση είναι το κύριο ζητούμενο και το δεύτερο η συναισθηματική, γι’ αυτό οφείλουμε να απομακρυνθούμε από ό,τι ή όποιο πρόσωπο δεν μας την παρέχει και να στραφούμε προς την αναζήτηση άλλων «πρόσφορων εδαφών», που θα μας δώσουν όλα όσα επιθυμούμε.

Τα 12 ζώδια πρωταγωνιστούν σε θρίλερ! Τι ρόλο έχει το καθένα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αν δεν τυφλωθείτε από κτητικότητα και απολυτότητα, τότε θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια και ενδεχομένως να βάλετε τις βάσεις για την πραγματοποίηση των επιδιώξεών σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά ήρθε η ώρα σας είτε να ξεφορτωθείτε βάρη και να τραβήξετε μπροστά είτε να βάλετε το λιθαράκι για νέες κατακτήσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες αν έχετε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και επιμείνετε λίγο περισσότερο από άλλες φορές, τότε πολλά θα είναι τα οφέλη σας και σε κοινωνικό και σε εργασιακό επίπεδο.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpnfngcnw8s/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved