Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

Η κάρτα του Μάγου που αντιστοιχεί στον αριθμό 1 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας και το μέλλον της σχέσης σας.

Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

Η κάρτα του Μάγου αντιστοιχεί στον αριθμό 1. Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις, υπερνικά δύσκολα προβλήματα και έχει ενεργή συμμετοχή στην δημιουργία του πεπρωμένου του.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27) σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το νούμερο που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένας ή περισσότεροι (στο παράδειγμα μας η κάρτα του συντρόφου σας), σας δώσουν τον αριθμό 1 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Μάγου που αντιστοιχεί στον αριθμό 1 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Με την ακαταμάχητη γοητεία σας και το μαχητικό χαρακτήρα σας είναι αδύνατο να περάσετε απαρατήρητοι. Είστε επικοινωνιακοί, πνευματώδεις γεμάτοι ζωντάνια και αγαπάτε πάνω από όλα την ελευθερία σας. Σας αρέσουν οι ερωτικές περιπέτειες, αλλά δύσκολα δεσμεύστε. Όταν βαρεθείτε το βάζετε στα πόδια και δεν γυρίζετε να κοιτάξετε πίσω σας. Το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας πρέπει να είναι καλλιεργημένο, να έχει αρχές, να διαθέτει κατανόηση, και ν' αναγνωρίζει την αξία σας.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Σας έχει γοητέψει από την πρώτη στιγμή. Οι δυνατότητες του μοιάζουν μαγικές και η ακλόνητη θέληση του τον βοηθά να κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα. Πιστεύει στον εαυτό του και είναι πρόθυμος να ρισκάρει γι' αυτά που πιστεύει. Γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει και γιατί το θέλει. Έχει την ικανότητα ν' αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες σας πριν εκδηλωθούν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με τις γνώσεις και το μοναδικό τρόπο σκέψης του θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η αισιοδοξία και το πάθος για ζωή θα σας βοηθήσουν να κτίσετε μια συναρπαστική σχέση. Είστε ένα απρόβλεπτο ζευγάρι, απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που περνάτε μαζί, και δεν ξέρετε τι θα πει ρουτίνα. Γνωρίζετε την αξία σας σαν προσωπικότητες, αλλά και τις απαιτήσεις που μπορείτε να έχετε ο ένας από τον άλλο. Η σχέση σας για να έχει διάρκεια πρέπει να βασίζετε στην ειλικρίνεια, την αποδοχή της διαφορετικότητας του καθενός, και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις

Προσοχή στον έλεγχο και την εκμετάλλευση. Η τάση σας να εξουσιάζεται μπορεί να σας τυφλώσει και να μην μπορείτε να διακρίνεται το σωστό.

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved