Πώς να ρίξεις τα Ταρώ: Το ρίξιμο του διλήμματος

Το ρίξιμο του διλήμματος χρησιμοποιείται όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο πραγμάτων ή καταστάσεων.

Πώς να ρίξεις τα Ταρώ: Το ρίξιμο του διλήμματος

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε το ρίξιμο του διλήμματος, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο πραγμάτων ή καταστάσεων.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να ρίξετε τα Ταρώ. Αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, τα μόνα που χρειάζεστε είναι οι ερμηνείες των καρτών και μια απλή μέθοδος ριξίματος που να μην έχει πολλές απαιτήσεις.

Ρίξιμο του διλήμματος

Κοιτάζουμε ποια ομάδα έχει τις καλύτερες κάρτες και ανάλογα αποφασίζουμε. Η ομάδα 3-1-5 δείχνει μια χρονική αλληλουχία. Δηλαδή, πρώτα θα συμβεί αυτό που δείχνει η κάρτα 3, μετά η 1 και τέλος η 5.

taro dilimma
  1. Ο ερωτών θα πάρει την απόφαση που του λέει η ομά­δα καρτών στην οποία θα πέσουν οι Εραστές - δεν υπάρχει δίλημμα.
  2. Ο ερωτών πρέπει να κάνει αυτό που του δείχνει η ομάδα στην οποία θα πέσει Ο Τροχός της Τύχης, ακό­μα κι αν ο ίδιος προτιμά να κάνει κάτι άλλο.
  3. Το μέλλον του ενδιαφερομένου βρίσκεται στην ομάδα στην οποία θα πέσει το Αστέρι.
  4. Αν η κάρτα στη θέση 7 πέσει όρθια, αυτό που δείχνει το ρίξιμο θα συμβεί εύκολα. Αν, όμως, πέσει ανάποδα, θα συμβεί αλλά με κάποιες δυσκολίες.

Μπορούμε, για περισσότερες διευκρινίσεις, να ρίξουμε συμπληρωματικές κάρτες στις ομάδες 3-1-5 και 4-2-6, αλλά όχι στην κάρτα που βρίσκεται στη θέση 7.

Κάρτες 3-1-5: Ναι

Κάρτες 4-2-6: Όχι

Κάρτα 7: Δείχνει την εικόνα του θέματος, ποιο είναι το πραγ­ματικό πρόβλημα.

Για παράδειγμα:

Να πάω στη Ρώμη (3-1-5) ή στη Βαρκελώνη (4-2-6);

Να κάνω σχέση με τον Α (3-1-5) ή με τον Β (4-2-6);

Να πάρω αυτήν τη μετοχή (3-1-5) ή να μην την πάρω (4-2-6);

Να αποφασίσω «ναι» (3-1-5) ή «όχι» (4-2-6);

Συνήθως συμβουλευόμαστε τα Ταρώ για τέσσερα βασικά θέματα: ερωτικά, οικονομικά, οικογενειακά και ό,τι αφορά την εξέλιξη μιας υπόθεσης. Στο βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου «Ταρό για όλους» περιέχονται όλες οι ερμηνείες των καρτών της Μεγάλης και της Μικρής Αρκάνα. Πρόκειται για έναν πολύτιμο σύμβουλο σε όσους θέλουν να προσεγγίσουν και σιγά-σιγά να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο των Ταρώ.

*Πριν ξεκινήσετε, συγκεντρωθείτε για λίγο στο ζήτημα που σας απασχολεί και υποσχεθείτε ότι θα ερμηνεύσετε τις κάρτες τόσο έντιμα, όσο αν τις ρίχνατε για κάποιον άλλο, χωρίς να τις χρωματίζετε με τα δικά σας θέλω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved