Προσωπικό Έτος 4: Θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 4

Προσωπικό Έτος 4: Θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον!
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Αν ξέρεις σε πιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι – βρίσκοντας τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους - θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα το μέλλον σου και να κατανοήσεις το παρελθόν σου.

Αν θέλεις να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους και να σχεδιάσεις ανάλογα τη δράση σου ώστε να πετύχεις εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν, αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και κατόπιν πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησής σου. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Βήματα για τον υπολογισμό του Αριθμού του Προσωπικού σου έτους για το 2015

Έστω ότι γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου.

1. Ημέρα γέννησης: 15 (1+5)=6

2. Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2

3. Τρέχον έτος: 2015 (2+0+1+5)=8

4. Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά. Αριθμός Προσωπικού Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Προσωπικό Έτος 4: Αυτή τη χρονιά η υπομονή σου θα δοκιμαστεί από ξαφνικές αλλαγές και συνεχή σκαμπανεβάσματα. Τα εμπόδια που θ΄ αντιμετωπίσεις θα σε ωριμάσουν και θα συμβάλουν στην ανάπτυξή σου. Στο τέλος του έτους 4 θα έχεις αποκτήσει μια άλλη οπτική για τη ζωή.

1.Ό,τι ξεκίνησες τη χρονιά 1 έχει, εν μέρει, πετύχει το σκοπό του. Οι σπόροι φύτρωσαν αλλά για να δώσουν καρπούς χρειάζονται φροντίδα και προστασία. Η αμοιβή σου θα είναι ανάλογη της σκληρής και υπομονετικής εργασία σου.

2. Αύξησε την εμπειρία και τη γνώση σου και καλλιέργησε τα ταλέντα σου. Ευνοϊκό διάστημα για να μελετήσεις ή να τελειοποιηθείς πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει το οποίο θα σου αποδώσει μελλοντικά

3. Προχώρα αργά και σταθερά εξετάζοντας κατά πόσον οι στόχοι σου βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Βεβαιώσου πως ό,τι κτίζεις και δημιουργείς για το μέλλον έχει γερά θεμέλια.

4. Η ικανότητά σου να βλέπεις και ν' αξιολογείς την ουσία κάθε κατάστασης ταιριάζουν σε εργασίες που πρυτανεύει η χρήση της λογικής και βασιλεύει η ορθολογική κρίση.

5. Ξεχασμένες καταστάσεις από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια με σκοπό να επανεξετάσεις την κρίση σου, να επανατοποθετηθείς και να κλείσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς σου.

6. Η έλλειψη ενθουσιασμού που σε διακρίνει, η ανάγκη σου για ασφάλεια, και η άρνησή σου να ρισκάρεις μπορεί να γίνουν οι αιτίες να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες.

7. Σχεδίασε προσεκτικά το οικονομικό σου πρόγραμμα σου και μην παρεκκλίνεις από τον προϋπολογισμό σου. Μην ξοδεύεις περισσότερα από ό,τι έχεις στην τσέπη σου.

8. Πάρε αποφάσεις που θα διαρκέσουν στο χρόνο, κάνε αποταμίευση για ν' αγοράσεις ή να κτίσεις το σπίτι των ονείρων σου, ανακαίνισε το παλιό, δημιούργησε μια επιχείρηση από το μηδέν, παντρέψου.

9. Ασχολήσου με το φυσικό σώμα σου, ασκήσου και φρόντισε τη διατροφή σου. Αν είσαι δυσαρεστημένος/η από τις προσωπικές ή εργασιακές σου σχέσεις, βάλε όρια.

10. Στην προσπάθειά σου να κάνεις τα πράγματα να ταιριάζουν με τα σχέδιά σου μπορεί να φτάσεις στην υπερβολή. Η ακαμψία και η ισχυρογνωμοσύνη σου δυσκολεύουν τόσο τη δική σου ζωή όσο και των ανθρώπων που είναι γύρω σου. Περιόρισε την τάση σου για έλεγχο και αντιμετώπισε τα πράγματα με περισσότερο χιούμορ.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved