Αριθμός Πεπρωμένου 9 - Ο Μαχητής

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 9 είναι οι μαχητές που ανοίγουν δρόμο προς την κορυφή

Αριθμός Πεπρωμένου 9 - Ο Μαχητής

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 9 - Ο μαχητής

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 9 είναι οι μαχητές που ανοίγουν δρόμο προς την κορυφή, σε οποιοδήποτε τομέα, με πνεύμα ανταγωνισμού αλλά και ευγενούς άμιλλας. Αγαπούν την περιπέτεια και δεν ησυχάζουν αν δεν πετύχουν τον εκάστοτε επιθυμητό στόχο.

Χάρη στη δυνατή θέληση και την αποφασιστικότητά τους προοδεύουν γρήγορα στο μονοπάτι που θα διαλέξουν. Αντιδρούν γρήγορα στις καταστάσεις και επαγρυπνούν με το πρώτο δυσμενές σημάδι.

Ο αμυντικός μηχανισμός τους είναι πολύ ισχυρός και είναι πάντοτε έτοιμοι να αντεπιτεθούν. Προκαλούνται εύκολα και εκρήγνυνται σαν δυναμίτης. Δεν πιστεύουν ότι πρέπει να χάνουν χρόνο περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία.

Τους αρέσει να τελειώνουν κάθε προστριβή την ώρα που αρχίζει και αποφεύγουν να συλλογίζονται τα προβλήματα τους και να δαπανούν την ενέργεια τους.

Μοιάζουν με την ινδική καρύδα – σκληρή εξωτερικά και γεμάτη γλυκό πολτό εσωτερικά. Εξωτερικά σκληροί, πειθαρχημένοι και ακλόνητοι και εσωτερικά απαλοί και συμπονετικοί.

Έχουν καλή γνώμη για τον εαυτό τους και τους αρέσει να έχουν την αναγνώριση και την εκτίμηση των άλλων. Σε μικρή ηλικία αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στερήσεις προκειμένου να καταλάβουν μια σεβαστή θέση στην εργασία και το κοινωνικό τους περιβάλλον.

Είναι καλοί διοργανωτές και διαχειριστές. Αν τους δοθεί πλήρης εξουσία και έλεγχος με τη σκληρή δουλειά και τα αποθέματα ενέργειας που διαθέτουν κάνουν θαύματα. Χωρίς αυτά όμως χάνουν το ενδιαφέρον τους και αδρανοποιούνται.

Είναι ακραίοι χαρακτήρες. Τους αρέσει να εντυπωσιάζουν τους άλλους με τα κατορθώματα τους, κάτι που μερικές φορές έχει τραγικό τέλος. Δεν τους τρομάζει η καταστροφή και αντιμετωπίζουν με κουράγιο το τέλος των καταστάσεων.

Από το σύντροφό τους θέλουν μια βαθιά σχέση και σωματική ικανοποίηση. Συχνά όμως επειδή είναι κυριαρχικοί, κτητικοί και εκκεντρικοί χαρακτήρες έρχονται σε προστριβές και απογοητεύονται.

Με όπλα τους τη δυνατή θέληση, την επιμονή, την αισιοδοξία, τ' ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας, τη σκληρή δουλειά, πετυχαίνουν την αναγνώριση μετά τη μέση ηλικία.

Αν έχουν πνευματικές κλίσεις, έρχονται σε επαφή με πνευματικούς δασκάλους, ενορατικούς και ψυχοθεραπευτές και αρκετές φορές κατακτούν και οι ίδιοι αυτά τα επίπεδα και γίνονται ονομαστοί για τα επιτεύγματα τους.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 11 - Ο Πνευματικός Δάσκαλος

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved