Αριθμός Πεπρωμένου 8 - Ο Πολεμιστής

Είναι επαναστάτες και παραβάτες της καθεστηκυίας τάξης.

Αριθμός Πεπρωμένου 8 - Ο Πολεμιστής

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 8 - Ο πολεμιστής

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 8 είναι εξωτερικώς ήρεμα και ισορροπημένα αλλά στην πραγματικότητα είναι εσωστρεφή και μελαγχολικά. Από μικρή ηλικία νοιώθουν ότι είναι διαφορετικοί από τους άλλους, αντιπαθούν την πειθαρχία, είναι επαναστάτες και παραβάτες της καθεστηκυίας τάξης.

Είναι υλιστές και η οικονομική σιγουριά είναι η πρωταρχική ανάγκη τους. Μπορούν να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να κερδίσουν χρήματα και μετά ξοδεύουν και την τελευταία οικονομία τους για τους άλλους, χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση.

Είναι σπάταλοι μέχρι τη μέση ηλικία και κάνουν μεγάλα ανοίγματα χωρίς να το πολυσκεφτούν. Μετά από μια οικονομική απώλεια, αλλάζουν τακτική και δεν ξοδεύουν χρήματα εύκολα.

Είναι εργατικοί και η δύναμη της θέλησης και της σοβαρότητας τους, τους δίνει τη δύναμη να φέρουν σε πέρας με επιτυχία ότι αναλάβουν. Κάνουν τα πάντα μόνοι τους γιατί δεν τους αρέσει να ζητούν βοήθεια.

Έχουν επίγνωση του σωστού και του λάθους, διαθέτουν οργανωτικές ικανότητες και όταν βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις με αίσθημα δικαιοσύνης.

Είναι καλοί πολεμιστές, πολιτικοί και επιστήμονες. Έχουν γεννηθεί για να υπηρετούν ένα σκοπό και θυσιάζουν τη ζωή τους για το καλό των φτωχών και των αδικημένων.

Υπερασπίζονται την οικογένεια και τους φίλους τους και είναι δίπλα τους στις δύσκολές καταστάσεις. Όταν δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τους θυμώνουν, αναστατώνουν το σύμπαν και δεν ησυχάζουν αν δεν πουν το παράπονο τους.

Περιμένουν υπομονετικά και την κατάλληλη στιγμή επιτίθενται. Μισούν την υποκρισία και την απάτη και όταν νοιώθουν ότι έχουν εξαπατηθεί αλλάζουν στρατηγική και δεν διστάζουν να φτάσουν στα άκρα.

Οι απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή τους, τους αναγκάζουν να προσαρμόζονται συνεχώς στις νέες συνθήκες. Αυτό δυσκολεύει τους φίλους και τους συγγενείς να τους κατανοήσουν και γι αυτό το λόγο πολλές φορές τους παρεξηγούν.

Προσπαθώντας να ξεπεράσουν το συνεχή εσωτερικό διάλογο του νου τους, ασχολούνται με τη θρησκεία ή τις απόκρυφές επιστήμες. Αν όμως δεν έχουν σωστή καθοδήγηση μπορούν να φτάσουν πάλι στα άκρα.

Είναι σημαντικό να αποφεύγουν να αναπολούν το παρελθόν και να υπερνικήσουν τις φανταστικές φοβίες τους. Επίσης να αφιερώνουν ένα μέρος του χρόνου και της ενέργειας τους για την πνευματική τους ανάπτυξη.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 9 - Ο Μαχητής

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved